Fredag...

Den här veckan har det inte hänt så mycket faktiskt. Ja förutom att mamma fyllde år i måndags. Grattis till henne väldigt mycket för sent. Men jag har ju naturligtvis grattat henne den rätta dagen med, eller hur mor min!!

I måndags var jag och Zandra på spinning!!! Så j-vla kul det var, men det var ju förbannat jobbigt. Jag såg det på tjejen som hade det att det skulle bli asjobbigt. Hon hade såna j-vla muskler på armarna och såg riktigt vältränad ut, inte bara såg, utan jag upptäckte att hon även VAR väldigt vältränad. Som hon körde med oss. Och så ändå säger hon att hon trillade av hästen dagen innan så han kanske inte var riktigt 100 på G. Nähä, hur är hon när hon inte trillat av hästfan då!!!
Men det tog, så jag ska nog till henne igen nån gång!!

I tisdags var jag och klippte mig

Inte världens snyggaste bild, inte lätt att knäppa på sig själv...

Nu kom mina kära gäster
kram


Tråkiga söndag!!!

För alla er som inte vet det så har jag varit utan tvättmaskin i 2 veckor ungefär!!! I fredags fick vi vår nya maskin!! UNDERBART!!! Igår invigde jag den genom att tvätta 3 fulla maskiner!!! Men hallå, den rymmer 7 kg tvätt, och jag fyllde den alla tre gångerna, det blir ungefär 21 kg tvätt, och jag äger bara en tvättställning!!! Få det att fungera ni!!! Det fick jag...
 
Det syns ju i och för sig inte men under lakanet är det ju fullproppat med tvätt, och alla Eriks skjortor hänger på sidan!! Allt fick plats på ställningen, slapp hänga i alla fönster och överallt där man kan hitta plats för att hänga!!!

Här har ni underverket.....


Den visar på displayen att det är 25 min kvar av programmet och att den kör 30 grader. Den här rundan körde jag utan tvätt, därav dom låga 30 graderna!!!  Fin va, sen köpte vi en ställning som den står på  så den kommer upp ca 30 cm, lite bekvämare än om den skulle stå direkt på golvet.

Ang. rundvarndring i Uppsala Sita, så är ni jätte välkomna upp nån gång. Får ju se till att jag med befinner mig där då förstås, vore en fördel. Jag berättade det för Erik att ni ville ha en rundvandring av mig, då skrattade han och menade på att han nog skulle göra det bättre än mig. Jag är inte så bra på min egen stad, men det finns ju turistbyrå som även jag kan besöka!!! Ha ha ha!!! Han är elak han!!!
Kom på att jag har en jättefin bild på domkyrkan i Uppsala...

Domkyrkan, Uppsala

I fredags kom Rikard och Zandra över på mat. Vi var till ett ställe i Klippan som heter Rackis, en grekisk restaurang men som även har det vanliga men black an white och oxfilé och sånt. Erik kände sig inte så frisk så vi åkte dit och hämtade hem maten i stället. Jättegott!!! Medan vi stod och väntade på maten stod vi vid baren och pratade med dom som jobbade där. Dom är ju bara sååå trevliga. Dom skulle tydligen ordna mat och dryck på ett bröllop här framöver och han hade köpt in lite vin för att testa vilka som var bra. Så blev jag med bjuden på vin för att han ville att så många som möjligt skulle smaka och kunna säga vad dom tyckte. Och jag sa som det var, det var surt!! Inget gott alls. Det var rött. Fast eftersmaken var jättegod så man blev ju jätte sugen på mer vin, men men.... det var inget helt glas jag fick utan bara smakprov på kanske 3-4 klunkar. Men ändå. Det var snällt tycker jag!!!
Sen kom vi hem och åt. Vi var ju på samma ställe när jag fyllde år och då åt jag fetaost späckat oxfilé med beasås och potatis och just det bacon till. Tog samma i fredags med.

Så här såg det ur när vi åt där på min födelsedag.

Nej nu ska jag se om all min tvätt är torr så jag kan tvätta mer!!
Ha det kram....

Onsdag!!!!

Hej
Jag har upptäckt att jag har blivit så förbaskat trött, somnade med boken i händerna igår kväll så Erik fick väcka mig!!! Sen var jag astrött i morse trots att jag sovit i 9 timmar!!! Fattar ingenting.

Usch, jag såg på TV nyss, på discovery channel. Så på reklamen var det reklam om extrem överlevnad. För er som inte sett det tidigare så är det en kille som utsätter sig för extrema situationer där man måste överleva. Ger lite tips om hur man kan göra för att kunna överleva och få i sig näring och vätska ifrån naturen!!! Han är alltså inte helt klok i huvudet, på reklamen, ser man hur han står och pissar i sin, säkert tomma, vattenflaska, och sen dricker upp det. Men kan ni fatta att han egentligen gör detta frivilligt för att visa alla tittarna!!! En annan gång såg jag att han tog elefantbajs eller vad det var, det var avföring från nåt stort djur i alla fall. Pressade ur att vätskan därifrån och drack upp det. Men fatta att jag inte klarar att se sånt och sitter och hulkar i soffan till Eriks lycka!!! Han sitter nämligen och skrattar åt mig när jag håller på och får middagen i knät!!! Hur snällt är det.

Annars händer inte så mycket just nu!! Ska träna spinning i morgon!!! Just det, jag hämtade ett paket som jag hade glömt!! Beställde sängkläder, julgardiner och två st tunikor långt innan jul, ja i alla fall nån gång i november. För jag ville ha den ena tunikan när vi var på Bäckaskog slott när vi var på planeringsdagarna. Men den fick jag inte förrän idag. Den var restad!!! Jaja, bättre sent än aldrig!!
Men då fick jag två st checkar på 200 respektive 300 kr på från ellos. Men man var ju tvungen att handla för minst 800:- på 200 kronors checken och 1000 på den andra. Men jag menar om jag handlar för tusen kr så blir det ju "bara" 700 och 600 för den andra checken. Det kan jag ändå tycka är överkomligt.

Nej nu ska jag gå och lägga mig!!!

Kram och godnatt!!! Tyvärr inga bilder idag!!!
Jo föresten ni kan få den här, fick av en kompis idag!!!

Det är fyrisån i Uppsala för er som inte känner till den staden!!
Kram på er!!!

Hungrig...

Just nu sitter jag och väntar på att mina kära vänner ska komma. Vi har sagt nån gång mellan 18-19, men jag är så j-vla hungrig så jag dör. Den där chokladkakan som ligger bredvid mig nu ligger snart väldigt risigt illa.
Och som snaks ikväll har jag förberett grönsaker med dipp. Gjorde dom nu så är det gjort. Jag vet sen hur man blir. Så pallar jag inte ställa mig efter maten och skära en massa grönsaker. Och dipperna är klara. Bara maten kvar då som ska göras.

Idag har jag tagit bort hälften av julen. Alla tomtar, lucior, kulor som hänger överallt (dock inte Eriks, fniss) har jag tagit ner och lagt i en enda stor kartong. Tog den kartongen från guitar hero. men den blev full så det får inte plats nåt från granen, det var ju synd. Hade vart skönt att ha all julen i en enda kartong, då vet jag var jag har allt nästa gång det ska upp!!!

Nu ska jag spela guitar hero inna dom kommer...

Kram på er..

Ett tag sen...

Ja det var ett tag sen jag skrev. Har haft så mycket att göra den här veckan!! I måndags efter jobbet åkte jag hem till en kompis på fondue middag (tror det stavas så i alla fall)
 Det var så himla gott... hadet inte ätit det på flera år. Sist jag åt det var hemma hos min pappa i Sthlm och det måste vara minst 15 år sen. Så jag tyckte det var på tiden!!
Vi har bestämt att vi ska ha tema kvällar. Förra helgen var vi hos en annan kompis och då åt vi bakpotatis och gjorde några olika röror till!! Så nu vet jag inte mer vad jag ska skylla på än att det blir hemma hos mig. Alla skrattar alltid åt mig och Erik för vi äter så ofta tacos, så jag hade tänkt att ha ett tacotema då när jag och Erik ska ha middan!!!

Sen på tisdagen (det var ju röd dag så vi var ju lediga) kom Patrik och Sandra över och spelade guitar hero world tour (det med trummor som vi köpte till oss i julklapp).

Patrik spelar trummor...

 
Sandra får faktiskt oxå vara med och spela!!!

Sen på onsdagen så hade vi möte på jobbet som varade till kl 20.00, eller nej, jag kom hem då. Så då hann jag inte heller skriva!!!

På torsdagen, alltså igår, var jag faktiskt och tränade första gången på väldigt länge. Det märktes att man inte varit där på ett tag. Det var så förbaskat jobbigt. Och jag är rädd för att vi ska träna även på söndag. Men det är nog bara bra.

Så nu är vi på fredagen och jag sitter här och skriver. Så ni ser... jag har haft fullt upp hela veckan, föresten. Jag kom inte hem direkt efter jobbet idag heller. Jag var och fixade mina två naglar som gått av direkt efter jobbet. Och det ligger i Helsingborg så det tar ju en stund att köra. Men jag skriver nu i alla fall och det är ju huvudsaken!!!

Nej nu ska jag gå och mysa med min sjukling i soffan som bara kollar på skitfilmer!!!

Ha det gott!!! Kramar...

Spelkväll!!

I fredags bjöd jag och Erik på Tacos



Erik däremot verkar inte göra det!!!



Och Zandra bara önskar.....


Att Rikard ska ha sönder min fina kula!!!


Men ack så fel hon hade!!
Sen blev det kort....


och ostbågar för hela slanten...


John Blund hälsade på oss halv tre!!! Zzzz.....

Helgen är över!!

Gud så snabbt helgen går. Man hinner ju knappt njuta av den förrän den är över. Men jag har haft en bra helg i alla fall.

Igår åkte vi (jag Zandra och Rikard) till Tyringe!! Tar ungefär 20-30 min med bil!! Där var vi först på förmedlingcentralen. Det är ett ställe som säljer begagnat men också nya saker. Man kan lämna in gamla möbler och dom köper även in nya skitsnygga möbler. Sen har dom det vanliga, gardiner ljusstakar handdukar, vanliga dukar etc. (jag tittade bara på det som var nytt, har väldigt svårt för begagnade saker fast ajg vet att man kan göra riktiga klipp) Men jag hittade faktiskt en svart skinn duk!! Den var så j-vla häftig!! Har ingen bild nu, men jag ska ordna det sen när den har legat ut sig ett tag, lite bucklig just nu!! Sen hittade jag en grytlapp i nån sorts silikon fast det var ändå nån sorts gummityg!! Jätteläcker var den. Sen hittade jag en lucia och en stjärngosse (förstås) fast det var egentligen stjärngossen jag var ute efter!!!

Sen var vi på ett annat ställe som heter Trästället. Där skulle jag kunna gå en hel dag!!!
 Där sålde dom mycket ljusstakar, smidessaker möbler och lite barnkläder och tavlor (ungefär som Fullerö handel för er som vet vad det är).
Jag vet inte om ni ser det, men den här röda villan är en helt vanlig villa som folk bott i tidigare, men så har dom byggt över hela villan så den står inomhus, och inne i alla rummen hade dom massor som man kunde köpa, och även då ute i själva lokalen utanför huset hade dom ju oxå ställt upp allt som man kunde handla!! Det var så himla häftigt!!!

Här är utanför huset i den fd trädgården där dom nu har den här lokalen.
Och här hade det varit en stor sten i den fd trädgården som dom ville ha kvar så dom byggde in den med!! Sååååå häftigt!!!

Och här och häpan!!!

Vi hade snö igår!!! Eller ja, inte hemma hos oss utan i Tyringe där vi var!!
Zandra utanför förmedlingcentralen i Tyringe

Rikard som inte vill vara med på bild!!!

Det var min dag!!!

Hej

Fredag

Idag har jag jobbat första dagen i Klippan, som receptionist!!! Jobbade ju där för ca 2 år sen som undersköterska, men är nu tillbaka på 40% och 50% i Åstorp, så nu blir det till att pendla fram och tillbaka varje dag!!! Kommer inte jobba nån dag en hel dag på samma ställe utan förmiddag på ena och eftermiddag på det andra. Jobbigt. Men det är "bara" i månad!! Så jag hoppas det kommer gå fort!!
Fast jag slutar kl 12 på tisdagar!! Det är ju skönt!!

Idag gick min nagel av... Jag gjorde ju om mina naglar på lillejul!! 23/12, så nu idag bara åkte en av i väskan när jag letade efter mobilen!! Ringde och bokade en ny tid på måndag!!!  Det var ju bra jag fick komma så snabbt!!!

Idag var sista dagen för min chef. Nu slutar hon och ska klättra högre upp på karriärstegen, och bli vår regionschef!! Rätt så coolt!!!
Så idag bjöd hon på semlor till eftermiddagsfikat!!!


Fösta semlan för säsongen!!! Gott va!!!

Nu ska jag kanske börja lite med maten!! Rikard och Zandra kommer över på en tacokväll!!! Och jag ska göra ett försök med vår nyårsefterrätt som aldrig blev av på nyår!! Jag tog ju grädden till såsen i stället!! Glömde efterrätten!!

Nu åter till er som inte fattar detta med att jag inte tycker om grädde och ändå fraktar grädde från Uppsala till Skåne!! Nej, jag tycker inte om grädde som är vispad, men jag kan ha grädde i mat och sånt ju!! Men jag har alltid haft väldigt svårt att slänga just vispgrädde!! Vet egentligen inte varför, det bara är så!! Så en gång skulle vi åka (om det nu var mellan skåne och uppsala eller tvärtom, kommer jag inte ihåg) och vi hade druckit Irich coffe hemma, det blev ju grädde över och jag tyckte det var synd att slänga grädden, för vi hade ju använt så lite och köpt så mycket. Det har inte att göra med att jag är snål utan jag bara KAN inte slänga vispgrädde!!! (Slängde faktiskt ut den sista gräddsåsen, som inte gick åt, från nyår igår) Men grejen är den (som gör historien lite roligare) att vi fraktade den i bagageluckan på sommaren i 7 timmars bilväg, utan kylväska!!! Ni kan ju bara tänka själva vad som hände när jag skulle använda grädden sen!!! USCH!!!


Det är en historia som kan berättas flera gånger och den är alltid lika rolig!!


Ha det så bra på er!!!
Kram

2009!!!

Jaha, då var det 1 /1-09!!! Svårt att lära sig att skriva 09 nu på allt man ska skriva datum på!!

Igår hade jag och er jättemysigt. Det var ju bara han och jag!! Det var faktiskt rätt så skönt att bara ta det lugnt!! Inga krav på att man måste klä upp sig eller vara på ett visst sätt!! För det blir ju faktiskt lite så när man är bortbjuden. Man kan ju inte beté sig hur som helst när man är borta!!

Men vi åt trerätter middag!! Förrätten var   toast skagen med stekt bröd (i smör, riktigt grisigt) och räkor!! Glömde dock stenbitsrommen, men det var gott ändå!!!

Varmrätten:  Potatisgratäng med massor av vitlök, oxfilé och gräddsås!!! Så här blev det alltså:
Ser ni att köttet är lite rosa!!! Gooootttt!!! Åhh det vattnas i munnen, vi ska äta det ikväll igen, för det gick inte ens åt hälften!!! Men det gör ju absolut ingenting!!!
Tyvärr använde jag all grädden till såsen så det blev ingen efterrätt, sorry, så det blev egentligen en tvårätters!!! Ska eventuellt äta den idag, marängsviss!!! Och någon MÅSTE tvunget ha grädde till det (inte jag för jag äter inte grädde)
Men vi hade vår fina öppnaspis tänd igår!! Och det blir verkligen jättevarmt i rummet!! Funkar skitbra!!!

Blev lite suddigt men det är rätt svårt att fota den, för det blir oftast inte bra bilder (har jag märkt) när man fotar elden!!!

Och så här ser man ut efter en brakmiddag!!


Ja, inga kommentarer!!!
Ha det och god fortsättning på er alla!!!
Kram

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se