2:a advent

Idag är det andra advent och exakt 6 dagar kvar tills jag fyller år Jippi!!! Jag älskar ju att fylla år. Nog om det...

Igår var vi på kalas, Eriks systerson fyllde 4 år. Han fick ett dataspel av oss som är pedagogiskt, där han kan lära sig att läsa räkna och olika färger. Hoppas det kommer till användning!!!!

Annars har det inte hänt så mycket den här helgen, jag har ju haft ont i ryggen sen min lilla "vurpa" (fast jag inte ramlade) i Tisdags. Jag har fått ha den där apparaten hela helgen men jag har inte använt den så jätte mycket för så himla ont har jag inte haft.

Erik har fixat på övervåningen. Nu är det så klart så vi har börjat bära upp möbler igen. Eller jag bär inget just för tillfället det får Erik göra. Han är så duktig som kämpar med det alldeles själv. Igår satte jag upp lite finajulkulor i fönstren. Den ena har jag fått av mamma för några år sen, ett motiv över Uppsala faktiskt, jag verkligen älskar den kulan. det här är ett motiv av uppsala domkyrka och tittar man riktigt noga nere till höger på kulan så ser man Maja sitta bredvid Pelle svanslös. Men han är ju svart så han syns inte på bilden. Och på baksidan är det en bild av Uppsala slott. Det är så himla fin.

Sen har jag köpt två st stora röda kulor på Maxi som inte är lika exlusiva, men dom är fina ändå.

Där kan man även se en liten skymt av vår nya soffa!!! Svart skinnsoffa!!!

Nej nu ska jag gå och laga mat mat. Det var en kompis till mig som hade gjort så himla god mat i fredags, så då måste jag med göra det.

Ha det så bra så skriver jag igen!!
Kramar...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se