Bjällerklang!!

Hej
I måndags 16.30 skulle jag byta till vinterdäck på min bil, hade beställt tid hos en gummiverkstad som skulle hjälpa mig. Jag hade aldrig varit där så jag visste inte riktigt hur man skulle göra. Men jag gick in i verkstan och hoppades på att nån skulle vända sig om och hjälpa mig. Det gjorde dom, men dom vände sig om och sa hej sen vände dom bort huvudet igen och började jobba igen, jaha hallå tänkte jag. Jag skulle ju byta däcken!!! Fick kontakt med dom igen och då löste sig allt. Men det är ju så fruktansvärt pinsamt att bara komma in på ett ställe där man aldrig varit, och man inte vet var man ska ta vägen. Det sa ju naturligtvis Erik när jag kom hem att man skulle säga till inne på kontoret. Men hur lätt är det att veta när kontoret är längst in i lokalen och man måste tränga sig förbi alla som jobbar där plus alla däck som stod uppradade överallt. Jaja, nog om det, däcken är bytta nu i alla fall.

Sen direkt när det var klart körde jag och några från jobbet till en jätte mysig liten butik som heter Bjällerklang!!! Den har bara öppet under jul månaden. Så dom öppnade 1 december och stänger 23 december. Så himla mysig liten butik. Ja, ni fattar väl att dom bara säljer julsaker, alltså en butik som verkligen passar mig!!! Först hittade jag en liten ängelljusstake som man stoppar in ett värmeljus i    så köpte jag små hjärtan som man hänger i granen. Men sen fanns det ett till litet rum som bara hade rea saker och där hittade jag en till ängel. Var bara tvungen att köpa den,  en liten lampängel, och den är rätt så stor. den är faktiskt lika hög som det högsta ljuset i adventsljusstaken. Den kostade 120:- och den andra ängeln 60:- Tycker inte jag var så jättefarligt. dom hade massor där!!! Hade kunnat gå där i flera timmar men jag ville hem för man var rätt hungrig eftersom att vi åkte direkt efter jobbet.

Igår bakade jag julgodis. Rocky road!!! Såååå supergoda!! Hoppas bara dom räcker till jul!! Hi hi hi!!!

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag hade sov morgon i morse. Jag flexade en timme så jag började inte förrän kl 9!! Gud sån skillnad det är att sova en timme längre.

Vi har sorg på mitt jobb!! Jag fick reda på i morse när jag kom till jobbet att våran chef sagt upp sig!!! Hon är världens bästa chef och det har fler upptäckt, för nu ska hon klättra upp några steg på framgångsstegen och bli chef för regionen, primärvårdschef!! Det är ju jätte jätteroligt för henne men absolut en förlust för oss!!!

Just det, jag skulle ju gå och lägga mig!!

Hörs igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se