Grisigt...

Fy f-n va äckligt. Alltid ska det hända mig en massa pinsamma saker!! Jag var iväg i Ängelholm och nyårshandlade med Zandra. Hon jobbar där så möttes upp på maxi!! Vi handlade och handlade och tillslut var vi klara!! Jag fick inte allt som jag behövde så jag tänkte att jag får kanske åka till Åstorp och handla det sista där. Sagt och gjort. När vi skildes åt körde jag dit.
Där hittade jag allt av det jag inte fick tag på på maxi utom julmusten. Finns ingen, jo, light!!! Men det vill inte jag ha!! Så jag fick ta cola i stället.

Nog om det. Jag har ju varit förkyld nu i 2 veckor minst och det vill inte ge med sig. Men man kommer ju in i olika stadium i en förkylning har jag märkt. Först hängig stadiet, sen torrhoste stadiet och sist men inte minst SLEM stadiet. Där är jag nu!!! När jag stod i kassan på affären i Åstorp och ska packa i mina varor i kassen så nyser jag. Jag fortsätter att packa  tills jag upptäcker att det rör sig nåt i ögonvrån, då är det en SLEMBOBBA som hänger på min krage på jackan!!! Såååå j-vla pinsamt. Jaha, vad gör jag nu, tänkte jag. Jag fick ju fortsätta packa i mina varor men jag stod med ryggen mot bandet. Hur konstigt ser inte det ut. Och absolut inte misstänksamt. Hade jag stått som vanligt hade nog ingen varken sett eller undrat vad jag håller på med. Så j-vla grisigt!!! När jag gick mot utgången förbi alla kassorna hamnar jag bakom en gammal tant som går hur långsamt som helst, så jag får försöka ta bort bobban lite diskret med jackärmen och smyga ut till bilen och ta bort resten med papper. Man är ju som sagt förkyld så jag har ju med mig näsdukar nu för tiden så jag kan snyta mig!!  Ville bara förvinna därifrån snabbt!!!

Det var min eftermiddag!!

Kram

Kommentarer
Postat av: Mamma



fy f-n va du är äcklig,inte bra, tur att jag inte var med dig. ischh brrrrrrrrr

2008-12-30 @ 19:37:39
Postat av: Hella

Det där skulle aldrig hända mig, usch vad snuskigt

2008-12-30 @ 21:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se