Hemma i torsdags och igår!!

Har varit  hemma från jobbet både igår och i torsdag!! Skit tråkigt. Jag vill ju verkligen jobba.
Halsen värker och snoret rinner och huvudet bultar!!!
Måste ju bli frisk på söndag då mamma kommer!!!

Jag har fått ett beroende!! Låter kanske allvarligt men det är nog inte så farligt. Jag har upptäckt facebook. Jag MÅSTE gå in där minst 1 gång om dagen!! Så himla roligt att hitta alla gamla klasskompisar, jobbarkompisar etc... hqr hittat ungefär 50 st vänner. Men det är ingenting jämfört med vissa har ju flera hundra st. Så man ligger i lä!!

Idag har jag och Erik städat hela dagen!! Vi måste ju få ordning på kaoset nu när mamma kommer. Ska hämta henne rätt så sent i morgon så man hinner göra det sista "piffet" innan hon kommer!! Eller rättare sagt, innan jag ska köra och hämta henne på flygplatsen!! Ska bli kul att få träffa henne. Känns som ett tag sen sist!!

På tisdag ska vi fixa våra naglar.Jag ska göra om mina för dom börjar bli långa och växa ut!! Jag har bokat tid vid havl ett, ett tiden!! Vet inte riktigt när vi kommer. Jag jobbar fram till kl 12 och måste äta nån sorts lunch innan!!  Sen ska vi till Bjällerklang!! Dit jag var 1 december och köpte mina änglar.
 och    Det är så himla mysigt där. Det är riktigt juligt där!! Dom har bara öppet under december månad och stänger 23 dec. Det är då vi ska dit!! Dom kanske har en massa rea då. Man vet aldrig!!

Nej nu ska jag snart laga mat. Sen blir det Harry Potter på TV!!
Ha det bra
God Jul...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se