Jag är sjuk!!

Så himla typiskt!!! Nu har man verkligen inte tid eller lust att bli sjuk. Vad blir jag, jo, SJUK!!! Förkyld igen!! Det är faktiskt mig det är synd om nu!! Mamma kommer ju på söndag och tills dess ska vi bli klara på övervåningen (det är vi, men kanske någelunda ordning) för dit upp ska vi kasta mamma att sova!! Sen ska man städa hela huset och  i morgon ska vi handla julklappar jag och Erik!!! Pallar verkligen inte!! Hörde att det var så j-vla mycket folk dit vi ska igår!!!


Här kom två as!!! Visst ser vi kärleksfulla ut!!! Jag ser ju aspackad ut på ögonen!!!

Jag ska nog gå och lägga mig i sängen snart och kolla på Leilas Jul. Börjar visserligen kl21 men jag fryser så himla mycket så det skulle vara skönt att ligga under täcket. Och Roomservice blev man ju snuvad på!! Först blev det tillfälligt avbrott sen nåt annat!! Irriterande!!

Föresten, tycker ni inte synd om oss i det jordbävningsdrabbade området i Skåne!!!

Ha det kram

Kommentarer
Postat av: rosi

JAG TYCKER JÄTTE SYND OM ER DET MED JORDBÄVNING OCH SÅ DÄR. OCH HAR DU GLÖMT ATT DU DRUCKIT EN ÖL TILL MATEN DÄR, DU SKREV JU DET I ALLA FALL.

2008-12-18 @ 16:27:30
Postat av: Hella

Nej jordgubbssillen var ingen höjdare, chokladsillen smakade jag aldrig

2008-12-19 @ 19:48:32
Postat av: Yvonne Fredriksson

Hej lilla hjärtat. Jag vill önska dej och Erik en riktigt god JUL. Jag hoppas du blir frisk snart nu när din mamma ska komma. Vi ses inte förrän den 7/1. Så till dess vill jag att du har det riktigt bra och sköter om dej. Stora kramar från Yvonne

2008-12-19 @ 21:11:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se