Kallt....

Nog för att vi inte har snö, men vi har både kallt och vitt ute... kolla då... Det är ju visserligen ingen snö, men frost. Och det ser i alla fall lite vintrigt ut. Det får ni ju hålla med om.

Har inte gjort så hemskt mycket idag. Gick faktiskt upp kl 9 idag. Sen såg jag på Helenas blogg att hon skulle se en film "min tjej" så då kollade jaqg med på den. Och den var ju bra. Man har ju sett den ett X antal gånger innan, men det var faktiskt ett tag sen sist. Lite kul nu underjuletider då dom visar så många filmer (har visserligen bara kollat på 1, men det är ju bra i alla fall)

Fotade lite på vårt hus idag för er som inte sett det tidigare. Vissa säger att det ser ut som ett litet pepparkakshus ifrån Han och Greta. Men jag vet inte om jag vill hålla med om det. Men så här ser det ut i alla fall.




Nu ska jag snart iväg och handla inför Nyår. Bäst man åker nu snart, annars kanske hela skåne är där samtidigt som jag. Visserligen så tror jag inte att det spelar nån roll när jag åker idag för jag tror att folk är lediga (precis som jag) och handlar nu med. Så jag lär få vässa mina armbågar om jag ska få tag på nån oxfilé idag.

Kanske hörs senare ikväll.
Hej...

Kommentarer
Postat av: Livet i byn

Hej,



Jättefin blogg du med. Ser att vi har ungefär 1 1/2 meter mer snö än er ;0)



Kopparna är i glas, de är underbart fina och priset är ju också bra.



~Livet i byn

2008-12-30 @ 16:23:00
URL: http://livetibyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se