LUCIA!!!

Idag är det lucia och min födelsedag.
Dagen började med att jag gick upp kl 7 för att se lucia morgon. en tradition som jag alltid gör och har gjort sen jag var barn. Men sen gick jag och la mig igen!! Och under dom timmarna (2 timmar) sov jag som en stock. Har aldrig sovit så gott i hela mitt liv. Men vaknade med världens skallebang!!! USCH!!!

I alla fall, sen åt vi en brakfrukost. Hade köpt hem bröd och olika pålägg igår redan med lite ost och kex till. Så det satt vi och åt i nästan över en timme. Det var så himla mysigt!!! Sen fick jag present av Erik
 En stekpanna som visar när den är varm på den röda pricken i mitten!!! Vi behövde verkligen en ny stekpanna!!!  Jag hade egentligen velat gå på deras julshow som dom har i Båstad just nu. Men det verkade inte som att folk var så intresserade, så jag fick skivan!! Lite synd att det bara är låtar på engelska. Dom hade ju kunnat blanda lite svenskt och engelskt. Men men... det är ju inte jag som har gjort skivan...

Mamma hade skickat ett paket till mig på posten som jag fick igår. egentligen fick jag inte öppna det förrän idag, men jag kan ju verkligen inte hålla mig.
 fel fel fel.... det här lucia tåget fick jag ju av Hella och Rosi. Nu kommer den...

Sen ska jag tydligen få en present på posten av min moster. Men det hann inte fram i tid. Så det kanske jag får på måndag!!!

Nu måste jag superstäda. För vi kanske får folk hit ikväll efter vi varit iväg och ätit middag. Vi ska ut och äta alla Eriks syskon och fira mig och en bror till Erik som fyller på måndag!!!

Kram
Och tack alla er som grattat mig idag!!!

Kram...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se