Lussebak!!!

Idag bakar jag lussebullar!! Och det blir bara bullar och inga små katter, pallar verkligen inte vara så ordentlig med såna små missar!!

I morse när jag var i duschen hade vi en jordbävning!!! Coolt!! Eller hemskt, det beror på hur man ser det. Det hände inget med vårt hus förutom att ytterbelysningen som sitter vid dörren gick sönder. Så när jag skulle gå i morse var det helt bäckmörkt på uppfarten!!  Men det dumma är att jag blev snuvad på den där jordbävningen, jag stod i duchen precis då så jag märkte absolut ingenting, medan Erik som satt på toan skaka som bara den. Hela toastolen hade tydligen skakat. Och nästan alla på jobbet hade mäsrkt det, utom jag!!! Det är väl så himla typiskt!!

Igår hade vi jullunch på jobbet!! Jag och tre till hade ordnat lite underhållning till våra kära medarbetare. Så vi gick ett luciatåg!!! Såååå vackert så, alla hade läkarrockar och jag var lucia med en stor glitterboa!!!

Det var så himla roligt!!! Skulle kunna göra om det igen och igen!! Men det roliga var att ingen, nästan, kände till detta att vi skulle sjunga!!! Så det var lte kul. Sen var det folk där som hade slutat som var och hälsade på!!

I lördags fyllde jag ju år, på kvällen då var vi ute och åt!!
 Här ville jag ha foto på mina nya kläder. Men fografen fattar inte det utan fotar bara upptill!!  Fick jag och Rikard (som vi firade samtidigt för han fyllde år den 15/12) Jag fick den vita tärnan!!Dom satt alltså fast på ett blockljus.
Jag och Zandra!!!
Min mat, fetaspäckad oxfilé med bacon och bea sås. Ser lite flottigt ut (vilket det oxå var men jättegott).
Och självklart en öl till födelsedagsbarnen!!!

Nu har jag precis satt in sista plåten med lussebullarna. Älskar när det luktar nybakade bullar hemma. Och självklart gåt julsångerna på högvarv i stereon!!!
Åhhh vad jag älskar julen!!!

Hörs igen!!!


Kommentarer
Postat av: Hella

Kul att du fick vara med när ditt jobb hade julfika. Det fick inte jag.

2008-12-17 @ 19:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se