present...

Igår när jag kom hem från jobbet gick jag som vanligt till brevlådan, har tydligen blivit min lott här i livet... fast jag strejkar ibland!!! Då ligger där ett paket, adresserat till MIG!!! Gud va spännande!!! Det första jag gjorde var att springa in och riva upp det. Det var från 2 av mina kära vänner från Uppsala som skickat det, Helena och Rosi!!! Gud så glad jag blev.
 Tråkigt nog hade jag redan öppnat den innan jag kom på att jag kanske skulle knäppa kort. Men jag har ett litet problem, jag fattar banne mig inte hur det har kommit hit. Det stod min adress på, men det var inte frankerat. Hur har det kommit hem till mig från Uppsala utan frimärke!!! Nån som har en bra förklaring på det får gärna höra av sig!!!

Vad var det i då...
    Ett jättefint lucia tåg. Så himla fina!!! I och med att jag fyller på Lucia så har jag samlat lucior i några år. Och jag verkligen älskar varenda lucia jag har. Ett år fick jag en väldigt ovanlig men ganska modern lucia av min moster. Samma år får jag precis likadan av Rosi som jag fått det här paketet av. Det tyckte jag var rätt så häftigt, det var ändå en rätt så ovanlig lucia så prickar båda rätt!!!

Nej nu ska jag gå och lägga mig snart. Lite nervös för jag ska till sjukgymnasten i morgon igen, han ska knäcka bort min låsning jag har i ryggen, kommer att göra ont, men det kanske blir bra får vi ju hoppas!!!

Ha det så bra och tack igen för presenten!!!

God natt...

Kommentarer
Postat av: rosi

När jag lag det på lådan satt det 4 frimärken på, slickade väl inte ordentligt då

Kul att du inte hade såna

2008-12-10 @ 21:34:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se