Söndag 26/10

Hejsan hej!!!

Idag har vi målat en massa igen. Ska bli skönt när allt är färdigmålat. Vi har ju så himla mycket trä som ska målas där uppe så det känns som det aldrig tar slut. Men snart så. Sen är det bara golvet kvar. Ska bli intressant att se hur det kommer gå!! Förra gången var ju Rikard med, Eriks bror, och hjälpte oss. Men han är alltid så otroligt snäll och hjälpsam när vi frågat honom om hjälp och vi har ju frågat väldigt mycket, så vi ville försöka denna gången själva och inte be om hjälp. Dom har ju själva fullt upp hemma i sitt hus!!!

Jag var iväg och handlade idag på ICA Maxi idag. Men innan skulle jag iväg och tanka i Åstorp. Jag gjorde allt som jag brukar göra men det hände inget när jag satte igång med tankningen. På displayen hände inget med siffrorna. Till slut slutade den av sig själv för det kom ingen bensin. Så jag vänder bilen och kör till den andra pumpen. Samma sak där. Åhhh man blir ju skogstokig när inget funkar som man vill. Så jag åkte iväg till en annan mack. Men måste det vara så. Dessutom har dom tagit bort butiken, så man hade ju ingen att fråga efter hjälp. Men jag hade sån tur så det var en lastbilschaffis som skulle tanka sin lastbil. Så jag kunde ju fråga honom. Men han var ju lika klok han!!

Nu ska jag gå in och diska upp efter maten. Sen ska jag göra lite matlåda till i morgon. Kolla på lite teve och sen är det nanna kudden som gäller.

Har alla som läser detta kommit ihåg att ställa tillbaka klockan en timme.
Ha det så skriver jag i morgon igen. Ska träna spinning då med Zandra!!

Kram Kram

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja tänk för att jag har det, ställt klockan alltså. ska bli spännande att se övervåningen så småningom. Kram / mojjan

2008-10-26 @ 21:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se