TORSDAG 23/10 Nu är det väl ändå rätt!!!

Jaja, en lite rättelse från igår, det var ju naturligtvis ONSDAG igår och inget annat. Idag är det torsdag.
 

Jag har varit och tränat ikväll. Det blev som vanligt bodycombat. Jätteroligt, det är bara 45 minuter så det är rätt så lagom faktiskt. Zandra som jag tränar med ville inte gå på det idag utan hellre spinning som börjar samtidigt. Så sa vi det i receptionen att vi ville byta pass. Och det var ju inga problem tyckte hon tills hon såg hur många vi skulle bli kvar på combaten. 2st. då var det ju inte så kul att byta, vi höll oss kvar på combaten så vi var hela 4 st. Wow!!!

Usch det var så himla hemskt, mitt under passet var det en som trillade. Och ligger ner på golvet och skakar, trodde först att hon krampade men upptäckte sen att det var knäet, hon hade så ont så hon skakade. Dom som kan sånt där trodde det var korsbandet som gick av. Men envis som hon var så vägrade hon att sluta och åka hem, hon låg en stund med högläge, inte många minuter senare var hon uppe igen och var med på resten av passet. Inte lika bra som annars dock, men en annan hade ju sett sin chans att inte träna mera och slutat där. Men inte hon.


Idag slutade jag kl 12. Jätteskönt. Men man fick ju jobba häcken av sig fram till 12. Var så otroligt mycket patienter (var på labbet idag) så det tog ju aldrig slut.

När jag kom hem gjorde jag i ordning lunch och sen gick jag upp på övervåningen och målade ena långsidan av taket!! Bra gjort va!! Måste ju bidra med lite i alla fall. Men jag har en känsla av att det kommer att bli lite mer målande under helgen!! Fast det var rätt så roligt!!


Nu ska jag nog gå och lägga mig. Det är ju faktiskt en arbetsdag i morgon med trots att jag ligger lite fel i dagarna.


Ha det kram


Kommentarer
Postat av: Hella

Ja rätt ska vara rätt haha.... Jag säger som dig jag hade oxå sett min chans att sluta träna där. Men är man en tok så är man. Glöm inte att kolla upp "vi hade iaf tur med vädret" Du måste se den.

Ha de fint ska sova snart eller ta ett glas vin till har inte riktgit bestämt mig än. Tänk att vi har saker i din skål hela tiden det kanske inte var en sån höjdar present. Vill du ha min fetma på ditt samvete haha

2008-10-24 @ 21:37:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se