Forts på Lördagen...

Hej igen!!

Jaha, nu  är Erik på den där hockeyn igen!! Medan han är där så passade jag på att åka och köpa ägg, vi ska ha schnitsel ikväll. Men vi hade inga ägg till paneringen så jag drog iväg och handlade det. Hittade 2 st dukar. En mörklila löpare och en olivhöstgrön löpare. Jättefina. Jag har 4 st lotus ljusstakar, 2 st vita som jag hade tänkt ha på den lila duken och 2 st lila som jag hade tänkt ha på gröna duken. Det blir nog lite häftigt hoppas jag.

Ja just det, jag skulle ju tanka med. Vi har precis bytt mack. Innan hade vi shell kort. Men nu när jag har körkort så ville jag ha ett eget tank kort för att kunna tanka när jag ser att det behövs utan att behöva fråga Erik om kortet varje gång. Så då passade vi på att byta mack till Statoil. Ja, idag var alltså första gången jag skulle tanka på statoil. Jag kör fram till en pump (faktiskt på rätt sida om bilen, så mycket nybörjare är jag inte längre) så kollar jag upp på pumpen som jag ska använda. Jaha, det var ju inga problem tänkte jag, när jag sen tittar upp lite ovanför själva pumpen sitter 2 st knappar, 95 eller 98 oktan. Vilken i h-vete ska jag använda!!! Har absolut ingen aning. Tar upp mobilen, ringer till mamma. Erik är ju ingen idé att ringa till. Han är ju på hockey så han skulle ju aldrig höra om det ringde. Upptaget hos mamma, ringer hennes mobil och hon svarar (blev lite förvånad då den oftast brukar vara avstängd när man vill henne nåt), jaja, jag frågar snabbt vad man ska använda, men hallå, hon visste inte heller!! Snacka om dubbel black out!!! Så hon frågar min moster som mamma sitter och pratar med och hon säger då att det står på insidan av tanklocket. Jaha, var det så enkelt. Så jag öppnar tanklocket, mycket riktigt, där står det 95!!! SKÖNT!!! Äntligen kunde jag tanka och jag kom dessutom ihåg att nollställa räkneverket!!! PHU!!!

Tycker inte om att göra saker som jag inte vet hur dom fungerar, fick reda på när vi besikta Volvon. 21 November, det är samma sak där. Det ska jag göra eftersom att det alltid jag som använder den nu för tiden, det har jag heller aldrig gjort innan, jag hittar ju inte ens dit. Får kidnappa Erik nån dag på en tur dit så han får visa mig var det ligger!!!

Oj nu kom visst Erik hem, han såg inte så glad ut. Undrar om dom förlorade. Det gjorde dom!!!

Måste nog trösta honom nu!!
Kram då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se