Onsdag 24/9

JAG VILL HA LÖN!!! Alla nästan får ju lön i morgon, men inte jag, jag får inte den förrän på FREDAG!!! Åhhhhhh.....

Hej föresten, nu är jag tillbaka igen, efter en lång arbetsdag. Men rätt så bra dag. Det händer ju en del på mitt jobb, men man kan ju inte berätta vad som händer på grund av sekretessen, man vet ju inte vilka som läser detta!!

När jag kom hem satte jag mig direkt nästan vid datorn. Gick först ut med lite sopor. Sen segade jag till i soffan när Erik kom hem. Men så vakna jag till och borjade skala potatis och började plocka med disken (i och ur diskmaskinen) så mitt i allt ringer min kära mor!! Och det gör ju inget får då slapp jag ju hålla på och plocka och tro att jag är en pedant. Det är jag ju inte så varför låtsas!!

Gud vad hurtiga fol är, varje kväll när sitter här vid min dator och bloggar, går det alltid, och jag menar ALLTID, folk förbi som varit ute och motionerat!! Varför är folk så förbannat hurtiga!! Jag då. Kan inte jag bli så hurtig. Men man orkar ju inte när dagen är slut och det börjar bli kväll och mörkt ute. Men jag tränar ju i alla fall så jag ska ju egentligen inte ha så dåligt samvete!! Okej då!!

Nej nu är maten klar, ska äta och sen kolla på uppdrag granskning som skulle handla om den där gamla tanten som dom trodde var dement men som bara blivit felmedicinerad!! Intressant faktiskt!!

Ha det så hörs vi i morgon igen!!
Kram då!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se