Tisdag 30/9 och träningsdag

Hej alla!!

Idag är det tisdag och som vanligt (om man kan kalla tre veckor i rad för vanligt) har jag tränat. På jobbet i källaren. Step up puls. Innebär att man börjar med en uppvärmning och sen går man på hårt på passet, efter en stund stannar vi upp med lite styrka ex ben och armar. Sen upp och jobba igen på brädorna. Alltså, pulsen går upp snabbt och efter en stund så ner igen för lite styrka och sen upp. Och så håller vi på i en timme. Jätte kul faktiskt. Fast första gången tyckte jag det var jobbigt att komma upp i puls igen men nu är kroppen van med det!!

Har inte hänt så mycket annars idag. Jobbat som vanligt!!
Upptäckte idag att fredagen den 10/10 så ska jag sitta i receptionen på jobbet hela dagen, och då är det nån nöt som bokat in blodtryckspatienter till mig. Men hallå, det går ju inte. Jag kan ju inte lämna receptionen. Så det är bara att sätta sig i morgon och ringa upp alla dom och boka om dom. Roligt värre!!!

Just nu lagar jag och Erik Thai kyckling. Det är jättgott!! Det är med kokosmjölk i. Och jag som inte alls är förtjust i det men det är riktigt gott med dom kryddorna i. Man ska ha i röd currypasta och kycklingfond. Och salt och peppar förstås.

Nej nu får jag ut och kolla kycklingen för Erik sitter och spelar keyboard. Nej nu gick han själv och kolla!! Fast jag måste gå ändå!!

Skriver igen i morgon. Man får ju hoppas att det hänt lite mer roliga saker då!!

Kram då!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se