Slappt...

Åhhh vad det är skönt med en extra ledig dag. Jag har semester idag. Kändes så bra när jag vaknade till i morse och kollade på klockan och såg att mina arbetskamrater börjat jobba. Jag kunde bara vända mig om och sova vidare. Så UNDERBART!!! Ska nog unna mig fler såna här dagar ibland. Bara en dag i samband med helg eller liknande för att bara känna att man FÅR vara lat eller göra precis vad man vill...

Fast idag har jag inte varit lat. När vi ätit frukost (Erik har oxå tagit ledigt idag) så städade vi hela huset. Känns rätt så bra och snabbt gick det. Vi har faktiskt hållit efter sen sist vi städade så det var bara lite dammigt (som alltid, hatar när solen ligger på) Vi brukar vara jätte jätte slarviga båda två att bara släppa saker där man står typ, men inte nu!!!

När vi städat klart körde jag till Väla och gick på Clas Olsson, där köpte jag en torkställning åt mamma, så kommer vi upp med den till henne i morgon så slipper hon släpa med den på cykel eller buss!! Bra va!! Gud vilken snäll dotter jag är. Sen köpte jag batteriladdare och batterier till, till min digitalkamera. Den slukar ju batterier så det var en nödvändig pryl jag behövde. Sen köpte vi faktiskt en ny trådlös telefon. Vi hade väldigt gamla telefoner så dom behövde förnyas lite!!!!

Nu har mina middagsgäster kommit, så jag får väl sluta blogga för dagen då!!

Jag får passa på att önska er alla en glad påsk, vet inte riktigt om jag kommer blogga nåt när jag är i Uppsala. Annars skriver jag mer nästa vecka!!!



GLAD PÅSK PÅ ER!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se