Uppsala...

Hej alla glada påskfirare!!!

Nu är jag i Uppsala och bara njuter av ledigheten tillsammans med min älskade Erik och familjen!!! Super härligt väder har vi haft, men vilka har inte det. Det skulle ju bli fint över hela landet i Påsk!!

Igår var vi till mormor och morfar på påskmiddag. Jätte gott och jätte mycket så klart!! Blir alltid för mycket mat, hur man än beter ser!!
Kul att träffa familjen igen, har inte träffat dom sen tidigt i höstas så det var verkligen på tiden!!!

Vi kom tillbaka hem till mamma sen vid 20 tiden. Rätt så skönt. Man blir så otroligt trött av att bara sitta stilla en hel dag. NÄr vi kom hem så spelade vi kort in på småtimmarna och drack kaffe. Såå mysigt. Jag vann naturligtvis INTE!!! Vann faktiskt i fredags när vi kom upp. Men sen hade turen vänt. Bara förlora hela tiden!!

Nu sitter jag och väntar på slöfockarna som ska göra sig i ordning för vi ska ut till min moster och hälsa på. Erik har aldrig varit ut dit. Vi skulle ju dit båda två i somras när min moster och hennes man gifte sig. Men det fick ju sig en oväntad vändning då taket hemma hos oss trillade in i tvättstugan, då vågade inte Erik bege sig iväg så jag åkte utan honom!!! Men den här gången har inget hänt ännu så idag ska vi till min moster!!!

Ha det så bra så kanske jag skriver i morgon igen, vi får se när vi kommer hem. Jag ska lägga ut lite bilder sen på en dukning jag gjort. Ska vara med i en tävling genom Eriks jobb!! Han jobbar ju på DUNI så han har fått hem servetter ljus och en papperduk därifrån, så skulle man göra en fin dukning och fota det, lägga ut den på nån speciell sida och då kan man vinna en middag för 8 personer och årets kock kommer hem och lagar maten åt oss!! Men jag har lägger ut bilderna när ja gkommer hem!!!

Kram på er!!

Kommentarer
Postat av: Hella

Ja jag säger bara att det har varit fin väder här med idag igen.. Brun utan sol behövs inte här. Faan vad det bränner....

2009-04-12 @ 18:12:59
Postat av: Maria

Ha ha ha!!! Jag skulle behöva klippa gräsmattan, ni då??? Eller nähä, har inte all snön försvunnit än!! nänä!!!

2009-04-13 @ 18:22:48
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se