LAAAAAAT!!!!!

Åhhh jag blir så ARG på mig själv. På jobbet idag hade jag sån energi och satt och planerade vad jag skulle hitta på när jag kom hem. Jag bestämde mig för att sätta igång en tvättmaskin och även ta och rensa ut i min garderob.

Väl hemma satte jag igång datorn. Där fastnade jag, så klart!!! Vad trodde jag själv... Sen ringde telefonen i ett.... vilket jag tyckte var mycket roligare än att fixa med mina kläder...

När Erik kom hem gjorde jag mat, så då kunde man ju inte hålla på och rensa!!! Sen åt vi, kolla lite på TV, planerade vad vi ska äta i veckan så jag kan handla allt i morgon, slutar ju 12 i morn.

NU!!!! halv tio på kvällen började rensa... Först hängde jag ju tvätten och sen började jag rensa ena hyllplanet. Och dessutom är jag värdelös på att slänga. Det ända jag hade mage att slänga var en gammal rosa tröja (som jag fortfarande inte vet om jag vill slänga eller ej) och ett par svarta byxor, där fick jag tänka både en och sju gånger innan jag bestämde mig för att jag inte behövde dom. Hade ju ungefär likadana till ju som såg mycket snyggare ut...  Åhhh vad arg jag blir på mig själv att jag inte gjorde allt detta direkt när jag kom hem då jag fortfarande hade energin kvar!!!

Nu har jag dessutom SKITONT i magen, så jag ska gå och lägga mig nu, eller ja, diskmaskinen ska fyllas först!!! SUCK!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se