Sommar....

Har inte varit inne och bloggat på ett par dagar nu. Har ju lovat mig själv att jag ska blogga nåt varje dag. Men det sket sig. Mamma är ju här nu så vi har haft fullt upp varje dag faktiskt. Vi har bakat en dag för Erik hade kalas igår. Han fyllde ju i måndags och då passa vi på att ha ett litet kalas på "nya" altanen.
Jättemysigt. Här kommer lite bilder...


Födelsedagsbarnet...


Gott med fika...


Nån som va hungrig...


Tänk va roligt det kan vara att leka med en massa grenar, tänk om dom hade
kunnat stoppa ner pinnarna i containern, då hade jag blivit glad...


Angelica fikar i solen...


Intressant diskussion eller...

På kvällen bestämde vi oss, vi som var kvar (Angelica, Daniel, Rikard, Zandra, jag , mamma och Erik), att vi kunde beställa mat från Rackis i Klippan. Sagt och gjort. Alla ville beställa så jag och Angelica åkte och hämta maten. Sen satt vi och åt och prata in på småtimmarna, då åkte Daniel och Angelica hem medan vi andra stanna och spela lite kort.

Det blev en lååååång dag!!!

Idag har mamma och jag varit på stranden och badat!!! Det var svinkallt i vattnet. Men ska man bada så ska man. Mulet var det emellanåt men det var jätteskönt att bara sitta där. För solen titta ju fram rätt så mycket efter ett tag så det var ju rena turen att vi trotsa molnen.
Men en sak är säkert. Det är nyckelpigornas år i år!!!! Fy FAN va med nyckelpigor det flög omkring. Och dom anföll dom små jävlarna!!! Men hellre såna än getingar!!!

Hej hopp!!!

Kommentarer
Postat av: Hella

Ni verkar ha haft det trevligt. Hoppas att vi också kan sitta där ute när vi kommer och grilla och bara dricka en massa vin.... Vart är din mamma då? Du pratar om henne att hon är där men vart är hon på korten???

2009-08-04 @ 09:12:12
URL: http://queenhev.blogg.se/
Postat av: zandra

Vi va oxå på strandeni Söändags och blev invaderade av nyckelpigor

2009-08-04 @ 10:28:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se