USA!!!

Jag vill åka till USA!!! Har aldrig varit där men har nog alltid känt att jag skulle vilja åka dit nån gång. Nu när jag kom hem från jobbet, slutade 12 idag, så åt jag lunch och sen kolla jag lite på facebook. Då är det en kompis och hennes bror som varit där i sommar och hon har lagt ut hur många bilder som heslt. Åhhh jag skulle så gärna vilja åka dit.
Erik är också väldigt förtjust i USA och har alltid velat åka dit. Min önskan vore att åka dit och bila runt i kanske 1 månad eller mer. Men när kan man vara ledig från jobbet så länge förutom på ens semester på sommaren.


Jaja, jag har i alla fall bestämt mig nu för att börja spara minst 500:-/månad för att vi ska kunna boka en resa sen tillsammans, alltså en vanlig charter resa till typ Grekland eller nåt annat land. Men bara så man kommer bort lite nån gång. Men man kan inte resa om man inte har några pengar. Jag hade ju tänkt att åka utomlands av skattepengarna, jag kom inte så långt när jag "bara" fick 449:-


Nähä, nu ska jag iväg och handla. Har inte veckohandlat på hela semestern. Handlat typ varje dag bara för det... Inge bra alls. Det blir så dyrt.

Vi satte in pengar på ICA kortet igår så vi kan använda det istället för att handla med vanliga bankkortet. Men det är ju bara det att pengarna dras ju direkt fårn kontot men sen tar det ca 4-5 bankdagar innan ica sätter in pengarna. Det tänkte ju inte alls jag och Erik på igår när vi satte in pengarna.

Jaja!!! Man kan ju inte alltid vara klok...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se