Läkaren...

Idag slutade jag kl 12. Flexade faktiskt lite så jag gick redan halv tolv. Känns så himla skönt att 1 dag i veckan ha en ledig eftermiddag. Önskade ju egentligen att det kunde vara på fredagar. Men man kan ju inte få allt.

Idag ska jag till doktorn. Jag har ju en hand som domnar bort för jämnan så jag ska kolla upp det. Jag ahr varit hos en arbetsterapeut på jobbet. Så jag har fått skena som jag har på nätterna och även en lite nättare handled grej som jag har när jag jobbar. Men nu kan hon inte hjälpa mig mer så hon tyckte jag skulle boka tid hos dr. Sagt och gjort. Nu ska jag dit. 15.45 idag. Och det är ju på mitt jobb så det känns ju inte så spännande att åka tillbaka dit när man en gång gått hem därifrån idag. Men men...

Vi får se vad hon säger min dr.

Nu ska jag leta upp ett par sommar byxor som jag hade förra sommaren, ska se om dom fortfarande passar, he he!!! Ska ha ett par röda och ett par svarta!!!

Ha det så bra!!! Kanske skriver sen hur det gick hos dr.

Tjing

Kommentarer
Postat av: Hella

Vad sa dr????? Jag är nyfiken...



2009-06-17 @ 06:45:21
URL: http://queenhev.blogg.se/
Postat av: Maria

Hon ska skicka en remiss till ortopeden!!! Så dom får kolla upp handen med, ev op sen. Vet ej!!! Och ang det andra så ville hon inte hjälpa mig nu eftersom jag hade bokat tid enbart för min hand. så är det även om man är VIP!!! Motivationen skits det i FULLSTÄNDIGT!!!

2009-06-17 @ 08:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se