Ny bakgrund...

Suttit och ändrat lite i bloggen... var less på den gamla.


Midsommaren är över för denna gång. Var en rätt så lugn tillställning i år faktiskt. Det var rätt så skönt att det var lugnt!!!

Helgen som varit har varit väldigt lugn. Jag och Erik har skaffat oss ett beroende. Vi har köpt LOST serien. Vi har säsong 1 och 2 sen innan så nu har vi köpt säsong 3 och 4. Jag tror vi har sett hela säsong 3 på 3 dagar. Helt otroligt. Som en drog. Bara ett avsnitt till, så när det var slut, men bara ett avsnitt till. Åhhh man fastnar liksom. Nu är vi inne på 4:de säsongen... Lääängtar till i morgon!!! Då kollas det nog på ännu ett avsnitt, eller 2. He he he!!!

Igår kom i alla fall Rikard och Zandra och Patrik och Sandra över på middag. Det var mycket trevligt. Och det bästa av allt är att jag lyckades så himla bra med maten!! Jag gjorde kreolsk gryta. Har gjort den en gång innan och blev inte alls så god. Men igår gjorde jag den ca två timmar innan dom skulle komma. Så värmde jag bara upp den när dom kom. Köttet blev jätte mört och gott.
Efter maten tillbringade vi med att spela kort. Som alltid. Det blev faktiskt en rätt så tidig kväll. Dom åkte hem ca kl 23. Gissa vad jag och Erik gjorde då. Jo, kolla på 2 avsnitt av LOST!!! Ha ha ha!!!
Nu ska jag borsta tänderna och kolla klart på filmen på TV 4 i sängen. Hanibal Rising!!! Spännande...
God natt på er. Kommer bilder sen från midsommar och middagen i går.
Kram

Kommentarer
Postat av: Hella

Snygg bakis...

2009-06-22 @ 19:35:26
URL: http://queenhev.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se