Ny handväska!!!

Idag slutade jag kl 15. Skönt. Men när jag slutade gick solen i moln, typiskt. Jaja, det är varmt i alla fall!!!

I tisdags när jag slutade 12 gick jag till en väskaffär här i Åstorp. Hittade en superfin väska som jag jättegärna vill ha!! Det var dessutom rea på den!! Jag hängde undan den till idag, så nu har jag varit dit och köpt den. Kul va!!!



En sån som hänger diagonalt över kroppen, en tantväska helt enkelt...

Men det var så pinsamt. Igår hade jag kollat så att jag hade pengar på kontot. Jag får ju trots allt lön i morgon!!! Och det fanns pengar där. Så när jag skulle betala väskan så gick inte köpet igenom. Och panik fick jag, vi provar igen tyckte jag, nähä, "medges ej" igen. Fy f-n va pinsamt. Så jag går ut och ringer mitt konto och kollar, och precis när jag ringer kommer en gamal jobbarkompis och börjar prata så jag kommer av mig i kontoringandet. Men jag fortsatte (tänkte att jag pratar med henne sen när jag är klar) så hör jag hur hon i telefonen säger "tillgängligt belopp på kontot är: 0:- MEN HALLÅ!!! Ok att man kanske inte har pengarpå kortet men det brukar ju aldrig vara exakt noll!!!
Ännu mer panik fick jag. Så jag fick ju rusa in på banken och kolla vad som hänt. Men när jag går dit så kommer jag på att jag nog tryckt på fel konto kod!!! Så jag ringer banken igen och slog rätt kontokod och då fanns där pengar, men inte tillräckligt för min väska!!! Så jag ska ta och kolla det nu!!!

En lång berättelse blev det, men nu är väskan min!!!

Hej på er!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Den ser jättefon ut/ Mojjan

2009-06-26 @ 08:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se