Ny keyboard...

Idag ahr Erik fått hem sin älskade Keyboard!! Den beställde han på alla hjärtans dag och fick äntligen hem den... den har han velat ha så himla länge, han tjatade om den redan när vi blev tillsammans och det är snart 4 år sen. Så det var ju verkligen inget impulsköp direkt. Men nu står den i vardagsrummet och glänser. Med han spelandes. Och jag måste ju erkänna att den är rätt så häftig faktiskt!!!

Idag på jobbet så fick jag en  lite present. Det var en av tjejerna där som hade varit på genrepet till melodifestivalen i Malmö i fredags. Så hade dom fått eller köpt, antagligen fått, ett varsit nyckelband som hon då visade mig. Jag blev ju helt såld. Så idag när jag kom till jobbet så gav hon mig ett sånt nyckel band. Snällt va!!! Det hade hon ju verkligen inte behövt. Men jag tackade och tog emot.
Såklart.... Älskar presenter.

Sen sa mamma på mailen idag att hon köpt en sak till mig. Nåt som jag ville ha. Men skrev aldrig vad det var. Hallå, det kan man ju verkligen inte göra mot mig. Så jag blev ju jättenyfiken och frågade om hon kunde ge mig en ledtråd... det var nåt litet som man kunde ha på mig. Aha, tänkte jag, ett smycke!!!! Tillslut hade jag väl tjatat så länge att hon ledsna!!! Så hon tala om vad det var!! Ett rosa bandet band fast i silverfärgat metall med rosa strass stenar på!!!! Snällt va. Jag har länge velat ha en sån men faktiskt aldrig hittat!!! Så nu hittade hon den och köpte den till mig. Snällt va!! Gud va folk är givmilda mot mig.

Jag ska göra er lite lugna!! För er som följt min blogg har upptäckt hur blåst jag verkar som inte ens hittar spolarvätsketansken på min bil!!! Jag har hittat den, det fanns en, var ju lite orolig att det inte fanns nån, men då var ju frågan i så fall var Erik har hällt i spolarvätska tidigare då han har haft min bil i 5 år!!! Jag hittatde alltså tanken idag, locket var till och med ljusblått så den lös nästan om man jämförde med alla andra locla som var svarta!!! Pinsamt värre. Men denna gången stod jag på hemmaplan. Då idag fick jag inte upp motorhuven å andra sidan!!! Teknisk är man till tusen!!!

Tråkigt inlägg idag utan bilder, jag vet!!! Ska skärpa mig... men ni ska ju få se mig som pirat snart!!! Ska bli kul!!!

Ha det


Tjing...

Kommentarer
Postat av: Hella

Jag tycker om när du är "blåst". Det lättar upp min dag med lite skratt

2009-03-05 @ 18:43:33
Postat av: Dilan Amin

Hej! :)

Hur mår du?

Förresten fin blogg.



HEJDÅ.

/ www.mramin.blogg.se

2009-03-06 @ 17:52:38
URL: http://mramin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se