Lördag och fest...

Idag har jag och Zandra återigen varit på IKEA. Vad är det med oss och IKEA. Ingen aning faktiskt... men som ni alla vet så ÄLSKAR ju jag IKEA!!!

Först var vi inne på Väla och köpte ett presentkort på Väla till Anders som fyller år och som vi är bjudna på fest till ikväll. Ska bli kul, jag har aldrig varit hemma hos dom så det ska bli spännande.

Zandra mådde inte så bra idag så det blev faktiskt en riktig snabb visit på Väla idag. Snabbaste jag varit med om faktiskt. Hoppas du blir bättre i magen snart Zandra!!!

När vi skildes åt åkte jag till Familia och strosa runt lite. Det är ett lite mindre shoppingcenter än Väla. Det är så förbaskat stort. Där gick jag in på Lindex och kolla, skulle bara titta tänkte jag. Men hallå, guuuud så mycket fint dom hade fått in. Hittade 2 par klänningar och ett par vita leggins. Så sorry mamma, beställer nog inga leggins då!!!
Här kommer bilderna.


Den här röda klänningen ska jag ha ikväll med svarta leggins under och en
svart virkad bolero över.


Bara älskar den här klänningen. Den var dessutom jätteskön att ha på sig.
Får sparas till sommaren...

Nu har vi ätit lunch och Erik har hoppat in i duschen. Vi ska vara där kl 17 ikväll så det blir snart dags att byta om. Jag duschade redan i morse så jag ska bara försöka fixa håret och sminka mig lite lätt bara.
Hoppas vi får bra väder så man kanske kan vara lite i trädgården med. Fast det blir i och för sig rätt så kallt på kvällarna. Kanske får ta med en extra tröja!!!

Ha det så bra
Heeeej

Kommentarer
Postat av: Maria

På den turkosa klänningen ligger axelbanden uppepå klänningen så ni inte tror jag köpt en axelbandslös klänning, skulle i och för sig inte falla mig in.

2009-05-09 @ 15:24:10
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Hella

Såg jätte fina ut tycker jag...

2009-05-09 @ 17:04:28
URL: http://queenhev.blogg.se/
Postat av: Rosi

Snyggt, ser fram emot att se det på dej nästa helg

2009-05-09 @ 18:42:40
Postat av: Maria

Kommer nog inte ha på mig den turkosa i helgen. Den är för somrig men jag har nog kanske den röda med mig, vi får se sen...

2009-05-10 @ 13:04:39
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se