Spotify...

Ha... ikväll har jag äntligen lyckats skaffa mig spotify. Det tog ett tag men nu är den där... Hi hi!!!

Jag har inte skrivit på ett tag igen. Haft bloggtorka... Och det kan man väl få ha ibland. Eller hur!!
I lördags var vi i Söderköping hela dagen. Jättetrevligt att komma dit och hälsa på. Sker alldeles för sällan...!! Dagen började med att Rikard och Zandra kom till oss så åt vi frukost. Vi hade ordnat med pålägg och lite sånt så köpte dom frukostbullar!! Åhh vad det är gott med helt nybakta bullar...

Ok det ser kanske inte så trevlig ut men det var faktiskt riktigt mysigt. Kom på dagen efter att jag glömde grönsakerna... Typiskt mig!!! Jag som verkligen hade sett fram emot en macka med typ paprika på eller en gurkskiva!!! Ja ja... man kan ju inte komma ihåg allt.

På söndagen låg jag hela dagen. Inte pga alkohol, för jag drack inte en droppe alkohol på hela dagen. Nä, jag var bara kass i magen och fick väl springa på toaletten igen så fort jag lagt mig i soffan eller nåt...!! Inget vidare alls.... Men det var nog en blandning av att man inte åt så bra på lördagkvällen och mensvärk. Då blir jag kass i magen!!

Måndag och tisdag tillbringade jag mest tittandes på TV. Inget vidare att bara gå hemma. Tar mig inte för någonting. På måndagen åkte jag och handla lite mat och värktabletter till min mage.

Men i morgon ska jag ta mig i kragen och verkligen göra nåt åt min dag. Jag MÅSTE för att inte bli helt och hållet deprimerad...

Nu ska jag kolla lite på min spotifysida!!

Hej på er!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se