Anna Anka...

Alltså hur kan denna tjej bli så känd på bara ett avsnitt av hollywoodfruar. Efter andra avsnittet pratas det inte om annat än henne och hon är tamejsjuttsingen överallt...

  
Nu befinner hon sig till och med i min blogg...

I morse var hon till och med på rix morgon zoo... Jag var visserligen på jobbet då men som tur var så var det lugnt precis då. Så när klockan var slagen så samlade vi oss vid radion och lyssna. Precis då kommer en patient in och ska ta prover... Åhh tänkte jag... Men proffsig som man är får man ju hålla god min och börja arbeta så klart. Men det pinsamma är att precis när patienten kommit in börjar Anna prata om lite mer, eller nej, väldigt förbaskat ruskigt mycket mer om saker och ting under bältet vad man kan göra och så med varandra.... Hrm... vi skruvade genast ner radion en aning... Det var en äldre tant jag skulle sticka och jag hoppas att hon kanske hörde lite dåligt!!! Hoppas kan man ju alltid!!!

Men på nåt vis kan jag ändå inte låta bli att hon är lite häftig... I början tyckte jag att hon var vedervärdig när jag såg henne i "svenska hollywood fruar", men nu är hon rätt så läcker ändå men skinn på näsan och säger precis vad hon tycker och tänker!!!

Föresten.... Från det ena till det anda!!! Dom ringde mig i alla fall från Hospice idag och sagt att det blir bestämt nu att jag börjar där den 19/10... Pirr i magen... Hoppas att det kommer att gå bra och att allt kommer ordna sig tillslut!!!

Nu håller jag fullständigt på att somna... Usch, jag skriver dessutom en massa fel hela tiden!!!

God natt mer er!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se