Hospice...

Nu är det bestämt och klart. Ja nästan i alla fall... Jag ska börja jobba på hospice i oktober. Preliminärdatum är 19/10. Eventuellt kanske jag börjar tidigare. Orsaken till att jag byter jobb är inte att jag själv sökt mig dit utan att jag har fått en placering där.
Jag har en fast tjänst inom primärvården men inget fast "ställe" att jobba på. Hittils har jag vikarierat på vårdcentralen i Åstorp och Klippan, nu behöver tyvär ingen av dom mig. Nu har det blivit en ledig tjänst till mig på hospice som jag måste ta, annars blir jag arbetslös. Känns inget vidare att bli placerad på ett så speciellt ställe. För er som inte vet vad hospice är så är det vård i livets slutskede. Dit kommer patienter som är t.ex cancersjuka som kommer att dö... Som kanske inte kan klara sig hemma längre eller bara kommer in för avlastning för att anhöriga ska få hämta andan ett par dagar, då många anhöriga hjälper till att vårda i hemmet!!!

                           

Det kommer att bli mycket lärorikt tror jag. Själv är jag förbaskat skraj för detta men har gett mig FAN på att jag ska testa och se vad det är och att jag ska klara det... Hoppas att allt kommer bli bra!!!

Nu till en annan sak som inte heller är så rolig. Jag tycker såååå synd om Erik ikväll. Klockan är nu 21.45 och han är kvar på jobbet än. Han har varit på utbildning hela dagen och den skulle sluta kl 17. Jag vet inte riktigt när han kommer hem. Jag sa att han skulle ringa när han var på väg hem, men han kanske inte vågar för att han är rädd att väcka mig. Han vet ju inte att jag är vaken... Älsklingen min!!!!

Jag ska snart gå och lägga mig, känner mig ganska trött faktiskt... Varit ganska jobbiga dagar då jag bara gått och tänkt på om jag ska ta jobbet eller ej... Usch ja... Men nu är det över i alla fall!!! Känns som en sten lättat från mina axlar av att bara säga ja!!!

                               

God natt på er...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se