Om exakt en vecka!!!

I morgon om exakt en vecka börjar jag jobba igen. Det ska bli så himla skönt att komma igång igen. Jag var på möte på mitt jobb i fredags med arbetsgivare, försäkringskassan och facket... Vi kom fram till att jag självklart ska börja jobba om jag känner så och inte på hospice. Jag känner att det är alldeles för tidigt med jobb där redan. Så nu kommer det bli på någon vårdcentral i nordvästra skåne, halvtid till att börja med. Känns jättebra!!! Skönt att komma igång igen och träffa människor.

I fredags efter det mötet åkte jag och delar av Eriks familj ner till Malmö och hälsade på Eriks jobb. Så himla fint ställe med skitgulliga arbetskamrater. Vilket gäng!!! Där hade man ju helt klart kunna tänka sig att jobba!! Dock jobbigt då Erik styrt upp det mesta på lagret. Vi fick en rundvandring på deras lager och även på kontoret. Där satt dom i ett kontorslandskap. Och på Eriks skrivbord hade dom gjort jättefint.

                   

Här är skrivbordet Erik jobbade vid och där har dom förstorat en bild av honom från när dom var i Italien. Samma som jag tog på Facebookgruppen "Till minne av Erik Håkansson". Jag bara ÄLSKAR den bilden!!! Där är han såå lycklig och det bara lyser i hhans ögon!!!

Efter rundvandringen blev vi bjudna på lite fika och vi satt och prata. Jag reflekterade över en sak när vi satt där. Det kändes som man känt det gänget i evigheter... Det var så himla lätt att prata med dom. Förstår nu varför Erik trivdes så bra som han gjorde!!

En sak till som vi såg på hans skrivbord...

                     
                                                  "Erik´s super häftapparat"

Ha ha... Det var så himla typiskt Erik....

Nu ska jag kolla klart på filmen på trean. Kollat med ett öga och bloggat med det andra. Så är det lite osammanhängande så vet ni varför!!
Ha ha ha...




                                                  God natt på er...!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se