Fest igår...!!

Igår var jag på fest. Första gången utan Erik. Kändes till en början fruktansvärt jobbigt. Men sen blev det faktiskt bättre och bättre!!! Jag åkte dit tillsammans med Erika och Fredrik. Vi hade verkligen supertrevligt!!

Tyvärr kommer inga bilder då jag GLÖMDE min kamera!!! Hur jag nu kan göra det... Helt obegripligt men sant...!!

Festen var i Gemla utanför Alvesta. Så det tog ju sin lilla tid att köra. Först var vi hemma hos Julia och Christian, som hade själva festen, i deras nyköpta hus. Där var det ett namnkalas för deras lille kille på 5 månader. Sååå söt, Cornelis fick det bli!!

Efter det var det dags för inflyttningsfest på Blädingegården där dom några år tidigare hade sin bröllopsfest!! Festen var jättekul igår. Började med bål och mingel. Sen delades vi in i lag för en 5-kamp...!! Inte min starka sida det där, men kul var det ändå. Det hela avslutades med en quiz... Jag är VERKLIGEN inte bra på sånt, heller...!!
Däremot hade dom en liten tipspromenad hemma i huset innan på namnkalaset och vårt lag VAAAANNNNN!!!!!!
Det fick vi reda på festen sen. Och som första pris så hade Christian och Julia slängt ner en massa "skit" i en kartong... Ha ha ha... Faktiskt en fruktansvärt smart grej för att bli av med gamla saker... Eftersom att vi vann så fick vi välja en sak var ur den kartongen. Överst låg filmen Titanic och jag fullkomligt slängde mig över den!! Ha ha ha... Den har inte jag och jag har faktiskt velat ha den i många år. Och nu har jag den....!!!  PÅ VHS!!! Ha ha ha....

Maten var underbart god. Allt hade dom gjort själva. Pastasallad men kallskuren kycklingfilé och fläskfilé med supergott bröd till!!!
Till efterrätt fick vi kladdkaka!!
Sen var det fri drickning. Första gången jag druckit sen nyår. Det gick faktiskt rätt så bra. Jag var lite rädd att man skulle bli sentimental och bara böla hela kvällen, men det blev jag inte!!! Ha ha!!

Hemfärden kommer jag sent glömma...!! En resa som normalt sett skulle ta ca 1,5-2 timmar. Den gick på 1 timme. Oh my god!! Såg minsann att mätaren var uppe på 180 ett tag... Så fort har den nog aldrig gått... Inte med mig bakom ratten i alla fall... He he!!


Nu ska jag hem till Birigtta och fira henne... Hon fyller år idag. Så idag säger vi grattis till henne!!!


                             Hej hopp....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se