Helgen...

Sorry... Varit lite dålig med uppdateringar på sistone... En bättring utlovas, eller jag menar, ska försökas!!!

I helgen har det hänt lite i alla fall...
I fredags efter jobbet åkte jag hem till Daniel och Angelica på en fika. Daniel jobbade så jag och Angelica satt och prata i flera timmar. Tiden bara rann iväg. Sen när Daniel kom hem beställde vi mat från Haket inne i Helsingborg. Tror jag var hemma halv tio. Skulle bara vara en fika på dan... Oops...!! Men trevligt var det!!

På lördagen åkte jag hemifrån strax innan 12 på fm. Då drog jag till Höganäs till Rikard och Zandra. Vi skulle ner på vårmarknaden. Innan grillade vi korv och sen fick dom besök av Zandras släktingar. När dom gått gick vi ner på marknaden. Köpte bara stickers till scrapbooking och brända mandlar... Ingen hit!!!

När vi kom hem satt vi en stund på altanen tills vi bestämde oss för en tripp till svärmor. Sagt och gjort så var vi där och drack kaffe....!!

När det besöket var klart begav vi oss mot Kvidinge alla tre för en middag hemma hos Zandras föräldrar... Skittrevligt!!!
Hemma igen strax efter 12 på natten.... Fullt ös!!!

Men hela dagen var strålande sol och vi satt ute mesta tiden av dagen!! Och det var faktiskt riktigt skönt!!! Vi satt till och med på deras inglasade altan på kvällen....

                                       Nu längtar man ju verkligen till sommaren...

                         

Idag var till en början en ren slappardag. Jag var riktigt ledsen idag faktiskt. Brukar bara komma ibland. Men med lite samtal med både mamma och Zandra kändes allt lite bättre. Jag tog faktiskt tag i saker. Och livet går faktiskt mycket bättre om man gör nåt. Samtidigt måste jag få ha perioder som jag blir ledsen. Och det var idag!!!
Men när jag väl kom igång så fick jag sopat altanen från all vinter... Jag har tvättat 2 maskiner tvätt, handlat, plockat upp ur diskmaskinen och satt ner ny smutsig disk, lagat mat och ätit mat och även diskat undan den....
Nu är jag i alla fall värd att ligga och slappa på sofflocket tills i morgon då jobbet väntar igen!!! Ska bli skönt att komma iväg och jobba igen!!





                                       Hej på er...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se