Sorry!!

Jag har varit fruktansvärt dålig på uppdateringar. Men ni förstår säkert varför. Efter Eriks död har man ju inte haft en lugn stund känns det som. Det är MASSOR av papper som kommer DAGLIGEN, och jag som hatar allt som hör med viktiga papper att göra. Men jag får väl se det positivt, jag kanske lär mig nåt av det här, i allt elände!! Ha ha!!!
Och det har varit begravning och bouppteckning och allt möjligt som man inte precis är med om varje dag. Det håller i alla fall hjärnan igång så man inte tänker så mycket. Dessvärre så har det mattats av en del och tankarna börjar så smått krypa på en...  Jag har i allfall skaffat en samtalsvän eller stöd vän eller vad det hette. Fick tips om att det fanns på cancerfondens sida. Och det är inte man pratar med eller träffar. MAN MAILAR!!! Kan det bli bättre!! Jag som ÄLSKAR att skriva!! Super ju.... SÅ vi har skrivit ett par gånger till varandra!! Jättebra tycker jag...

Ska försöka ta mig i kragen och föra över bilderna från min kamera nån dag. Jag har MASSOR med bilder där. Har bilder från begravningen där i och det är väl därför jag drar mig för att föra över dom i datorn. Men jag lovar. Jag ska bespara er det. Ni slipper se bilder därifrån!!! ÄVen om det är fint i mina ögon kan det faktiskt va jobbigt för andra!!

Nu ska jag gå och lägga mig. En lång dag i morgon med!!!



                   Kram och God natt!!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Älskar dig gumman, du är så duktig. Kram på dig/Mojjan

2010-04-08 @ 12:21:07
Postat av: Maria O

Tack Mojjan... Älskar dig med....!!! Kraaaam

2010-04-09 @ 18:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se