Snöskottning...!!

Idag var jag ju som väntat jääääävligt mörbultad!! Har inte kunnat sova på den sida jag alltid sover på, dvs vänster sida!! Ont ont ont!! Men har inte märkt av det så mycket i natt i alla fall... Skönt!! Behöver inte ta några värktabletter heller vilket jag inte gillar att göra...!!

Hur som helst har det snöat inatt och även hela dagen igår, så idag var det tvunget att gå ut och skotta!! Gick ganska bra faktiskt. Som vanligt vid den här årstiden kommer jag inte in i mitt garage. Tänkte jag skulle försöka sopa bort den snö som låg löst! Men sopborsten är inne i garaget. Rena turen att mastodontskyffeln låg ute!! Så jag fick slita och dra med den i stället...!! Gick faktiskt skitbra. Inga svordommar (vilket kom en hel del förra året då jag skulle iväg till sjukhuset med Erik och allt var bara en enda röra i huvet) men idag gick det som smort!!

Såg även den här lilla istappen droppandes från mitt hus...

              

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig in till Helsingborg... Vill inte tala om än vad jag ska göra där. Kanske kommer ni få reda på det sen...
Sen efter mitt hemliga besök ska jag träffa Zandra på Väla för en fika (otippat som sjutton) och där ska jag även kolla efter lite julklappar... Det är ju såna tider nu har jag hört... he he!!


Kommentarer
Postat av: Mojjan

Duktig flicka, tänka att du inte svor, vad har hänt?

2010-12-07 @ 13:36:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se