Nörd eller ej....

Ikväll är det äntligen dags för den andra delfinalen i melodifestivalen... Äh, jag skriver mello.... Vill egentligen inte det för då är man nörd enligt Alex Schulman... Men men... Jag får väl vara nörd för en kväll då!!!!


Ikväll är det ju i Sandviken. I den splitternya arenan... Hörde att första numret skulle vara med regn p scenen... Måste ju ses...

Igår på Rix var den en tävling där två ringde in och skulle gissa vilken låt dom spelade upp baklänges, givetvis var det bara schlagerlåtar... JAG KUNDE ALLA!!! Den som vann fick nåt megapaket från Telia med en massa saker... Men dit jag vill komma till var att hon som vann blev erbjuden 2 biljetter till kvällens delfinal OCH TACKAR NEJ!!!! Men hallå... Hon var upptagen... Jag som bor härnere i Skåne hade ju lätt tagit mig dit och kolla på det live oavsett vad!!! Men men... Det var ju som sagt inte jag som vann.... Typiskt!!!

Nähä... Nu ska jag nog snart ta och svira om till mellokläderna... Ha ha ha.. jag ska ha ett svart linne med silver detaljer och en korallfägat tröja under och till det svarta byxor...!! Fast inget smink. Ska ju inte på baluns!!!

Hem till Patrik och Sandra med Rikard och Zandra och äta tacos och sen är det BARA mellon som gäller...!!! Så det så!!!

                                        

                                                                Hej och hå...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se