Dagen efter...

Jaha... då har prinsessan fått sin prins... Har hört att festen fortfarande höll på halv sex på morgonen... Det kallar jag bröllopsfest...

Själv avslutade jag mitt TV tittande efter talet på balkongen... Jag var bjuden hem till Rikard och Zandra på grillkväll... Det första jag gjorde när jag kom dit var att slå på teven... Usch vad hemsk jag känner mig, men är man rojalist så är man... Har ju märkt nu att man verkligen är det....!!

Efter middagen åkte vi hem till Svärmor för en kopp kaffe... Där var det oxå bröllops TV. Så jag kan inte ha missat mycket. Men sen åkte jag hem när tårtan var uppäten... Jag körde lagligt men det kändes som det gick i en ryslig fart, för vips så var jag hemma... Och det första jag gjorde var att slå på teven för en glimt av valsen... JAG MISSADE BRÖLLOPSVALSEN!!! Katastrooof....

Idag råkade jag sova väldigt länge... Sov ända till 11.45. USCH... det gillar inte jag. Hoppas jag kan somna ikväll bara..
Under dagen var det först lite slappande i soffan efter frukosten. Sen kom jag igång och städa lite, tvätta och bädda rent i sängen... Sen drog jag till affären och inhandlade en aftonbladet med ALLT skvaller och alla bilder från gårdagen... UNDERBART!!

Nu ska jag laga mat... Det är det ju ingen annan som gör...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se