Fullspäckad dag...

Idag har jag jobbat som vanligt, 8-13... Gick skitbra, jobbade med Nettan och allt flöt bara på. I och för sig inte så mycket patienter som kom men dock några...!!

Efter jobb bar det dirket av till Helsingborg och till Posh Shop där Sandra tog bort mina naglar... Snyft!! Var tvungen då jag inte kan ha dom på jobbet. Innan har det varit lugnt då jag bara satt i kassan och inte hade samma patientkontakt som man har inne på labb... Men jag måste säga att det var riktigt skönt att bli av med dom, nu kan man klia sig ordentligt och det känns, med naglarna så känns det bara konsitigt... Ha ha!!

Sen efter det åkte jag hem till Ronald och Roger, men det var bara Ronald hemma och lilleman!!!Vi satt och prata och drack asgott kaffe... Jag som aldrig pallar koka kaffe till mig på mornarna kanske kan införskaffa en sån...

                   
Man stoppar bara i en polett med kaffe och trycker på en knapp och vips har jag mitt kaffe direkt i koppen...
Skit smart ju!!
Och förbannat gott var det med.... Kanske skulle önska mig i stället så man inte blir bekylld för att va en shopaholic igen... PATRIK!!!

Efter det åkte jag till Familia och köpte mig ett par jobbarskor. Och det var nåt jag verkligen behövde. Dels vantrivdes jag i mina skor på jobbet och sen är dom så jäkla varma!! Foten blir så instängd i dom så det luktar ju inte blommor efter en arbetsdag... Även om jag bara har korta dagar!!

Sen en sväng in på Maxi för att handla där jag träffade Roger och Sandra, stod och prata en snabbis och sen vidare hem...!!

NU SLAPPA i soffan... Efter en sån här härlig dag/eftermiddag är man värd lite soffhäng... Köpte "Götakanal 3" så den åker igång NU!!



                     Ha en trevlig helg så hoppas jag på lite uppdatering under helgen!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se