Ingen fantasi...

Jag har fått bloggtorka!! Vet fasiken inte vad jag ska skriva om... Jag lovade i och för sig att jag skulle tala om hur det går med den ÄLSKADE, UNDERBARA, FANTASTISKT LJUVLIGA kråkan!!! Den ger sig inte i första taget. Nu har den hittat till mitt sovrumsfönster helt på andra sidan huset. Visserligen kommer den och och flyger in i rutan 1 gång nästan varje morgon. Det är faktiskt inte varje dag den väcker mig som tur är. Då hade jag blivit fullkomligt galen...!! Om jag nu inte redan är det...!!

Idag var jag fruktansvärt trött när jag kom hem efter jobb. Somnade faktiskt mella 14-15, skönt!! Men sen fick jag en himlarns massa sms så det var nog inte meningen att jag skulle sova vidare. Ringde upp Hella som berättade att dom köpt nytt hus... Hennes Fredrik hade varit på visning men inte Hella, Fredrik sa att det var jättefint invändigt så dom började buda. Sen ringde mäklaren och sa att dom vann budgivningen!! Helena frågade om det fanns nån möjlighet att få titta på det... He he... Snacka om att lita på sin man fullt ut..!! Grattis till er båda!! Hoppas ni kommer trivas där...!!

Ikväll har jag faktiskt kört iväg lite sopor och sen till affären och pantat flaskor. Och självklart handlade...
Nu har jag ätit.. Världens mest fantasirika maten.... NOT!! Sill, gravad lax och revbensspjäll...Vilken jädrans kombination!! Ingen potatis eller nånting.

            
                                                           (Bild lånad från nätet)

Jag har köpt jordgubbar så vi får se om jag nallar några. Dom är inte till idag egentligen!!! Men det är ju så gott...!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se