Marknad...

Idag efter jobbet gick jag ner på marknaden i Klippan... Nära och bra, ett stenkast från jobbet!! Perfekt..!! Men som vanligt med marknader. Man ser jättemycket fram emot det innan man kommer dit, och när man väl är där så är det bara SKIT!!! Det är ju alltid samma samma samma. Men det är ändå själva grejen att gå runt och strosa och speciellt idag när det var strålande sol...

Sen hem och äta lunch... Efter det ringde jag ett par samtal och sen ut på altanen och sola lite. Kom ut 14.05, kom då på att jag skulle åka till Ängelholm 14.15 ca!! Jaha... 10 minuters solande per dag blir man inte brun av... Hoppas då på fint väder i morgon igen för då har jag INGET inplanerat ÄN... Jag måste sola för att få lite grund till Graklandsresan så man inte bränner sönder sig totalt, vilket jag förmodligen gör ändå!! Varje gång jag är utomlands (OK, dom två gångerna) bränner jag sönder mig totalt första dagen.... Så är resten av resan förstörd. Kommer ihåg när jag och mamma var i Thailand -04 och brände sönder axlarna totalt så jag inte kunde ha BH på mig... Alla som känner mig VET att jag inte kan vara utan Bh så därför fick jag ju ta på den och pina mig med axelbanden på axlarna... AAAAJJJJJJ....... Känner fortfarande den smärtan... Tillslut kom jag på att jag kunde ha Bh på mig men att axelbanden var av... Men där tog tynglagen vid... Ha ha... Vilka minnen... Slår vad om att min mamma inte har ett minne kvar av detta!!! Eller har jag fel??

Hur som helt vill jag sola och ha grunden innan jag åker!! Så är det bara!!!

                   
                                                       (Bild lånad från nätet)


                                                   Hur skönt ser inte detta ut...




Nu börjar det snart bli dags att fylla poolen. Jag fick ju en av Helena och Fredrik förra sommaren. Men det var så sent på säsongen så jag sparade den till denna sommaren i stället... Tyvärr har det ju varit lite kallt än så länge så det känns knappt lönt än så länge...!! Men det skulle ju bli fint till midsommar så då hoppas man ju att värmen kommer!!



Kommentarer
Postat av: Mojjan

Nej hade inget minne av det, men det kom fram när jag läste. /Kram

2010-06-23 @ 07:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se