Min UNDERBARA dag...

Guuud vad jag hinner med mycket när jag slutar kl 12 om dagarna. I morgon är dock sista dagen på friheten... Nej då. Jag börjar faktiskt jobba 75% på torsdag. Jag ser faktiskt fram emot det och jag tror det kommer bli bra. Jag har ju jobbat 50% nu en tid sen Erik gick bort. Skulle egentligen upp på 75% redan 1 Juni, men jag kände att jag inte klarade det. Så det blev halvtid 1 månad till... Men nu är det dags och det känns skitbra!!!

Idag när jag kom hem åt jag luch på altanen... Sviiiinigt varmt. Men skönt!! Sen satte jag mig och skulle sola lite. Men som alltid känner jag det där i magen som bara gör att det inte GÅR att sitta kvar... Då tänkte jag att jag skulle få upp poolen. Det är ju så varmt och skulle va så skönt att ta ett dopp, i trädgården!!! Så jag Släpar ner kartongen från övervåningen, börjar packa upp, kollar på den medföljande DVD:n och sen ut igen. Tar fram vattenslangen för att se om den funkar INNAN jag drar upp hela poolen ur förpackningen... Och tur var väl det... DEN VAR SÖNDER... Förbannad?? Nej inte jag heller... Hur kan du tro sånt om mig.... JAG VAR ROSENRASANDE!!! Så istället för att rigga upp poolen fick jag bege mig till bauhaus för att införskaffa nya kopplingar och en ny slang på 10 meter.... Fnys...!!

                                    
                                                   (bild lånad från nätet)

Förhoppningsvis är det såhär den kommer se ut sen... Den som väntar på nåt gott... Lovar att lägga upp bild sen... Dock utan mig i....

Nu kollar jag på Ullared... Visserligen reprisen från första säsongen men man måste verkligen se det...!! Hur bra som helst...!!

Med en aningens solfrossa sitter jag här i soffan och bara myser...



Kommentarer
Postat av: Mojjan

Lycka till idag med poolbyggandet........

2010-06-30 @ 07:37:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se