Östhammar VS Öregrund!!!

I onsdags åkte jag då återigen till Uppsala. Det var väl ett jäkla körande på mig tänker ni... Inte mitt fel säger jag då. Det är inte jag som planerat gifta mig och ha en massa fester hit och dit... Ha ha!! Och själklart vill ju jag vara med på ALLT!!! Så klart...!! Men nu är det sista gången jag åker upp för i alla fall i sommar. Jag kommer nog kanske åka upp i höst eller i vinter.

Idag har i alla fall jag och mamma varit ute på en liten utflykt... Vi var först till Östhammar. För mamma hade ett ärende dit, så då tänkte jag att man kunde hitta på nåt där efteråt. Men icke... För det första så regna det heeeela dagen, och bara det är ju skittrist. Fanns inte mycket att göra i Östhammar så vi drog vidare till Öregrund som bara ligger nån mil därifrån. Som om det fanns mer att göra där. Men jag vet ju att Öregrund är jättefint på sommaren, om solen behagar att skina..., men inte idag. Det var ju knappt några turister där och alla små butiker var knappt öppna. Visserligen ligger det precis vid vattnet så det är ju mysigt på det viset, kunna gå och strosa nere i hamnen.

                   
                                               Hatar att va med på bild...



                   
                      En till som tydligen inte heller gillar att vara med på bild...



                   
                                                   Ett regnigt Öregrund...



Nu ska jag kolla på "Weddingplanner", den har visserligen redan börjat men jag kan ju se fortsättningen i alla fall!!!

I morgon blir det till att vakna tidigt. Då ska man göra sig vacker... Försöka i alla fall... Det är bröllopsdag i morgon... Helena och Fredrik ska äntligen få säga JA till varandra!!!
Och jag har bokat tid hos frissan som ska hjälpa mig att sätta upp håret på nåt vis... Bild kommer nog på söndag eller måndag!! Och självklart bröllopsbilderna!!



                  Hej på er så länge...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se