Totaly alone...

Idag har jag fått känna av verkligheten med att vara ensam, på riktigt!! Ha ha... Nej då, jag har haft många motgångar sen Min Erik lämnade detta jordelivet. Men jag har klarat alla motgångar med bravur!! Och då även idag, eller ja, halvt i alla fall... Klarade det inte till 100%...

Jag har hur som helst haft en fullspäckad eftermiddag... När jag kom hem efter jobb gjorde jag mig lunch och satte mig på altanen i solen... NAJS... Det klarade jag galant. Så långt inga problem. Sen åkte jag till Banken i ett ärende och sen till polisen och fixade pass... På båda ställena var där massor av folk och jag stod länge länge i kö på båda ställena!! När väl det var avklarat träffade jag Zandra på Ö&B i Ängelholm. Jag skulle köpa lite grejjer till poolen jag ska fylla med vatten i helgen. Till det krävs ju en del tillbehör... Sen gick vi och tog en fika på mormor Olgas igen.... GÅ DIT!!! Super gott och jättemysigt!!
Inga problem, bara helt underbart, alltså inga motgångar!!

Sen drog vi vidare till Maxi och handlade. Jag skulle ha en ny grill tänkte jag!! Den gamla är jätteäcklig (då jag glömt rengöra gallret från förra säsongen plus att den är rostig och ser allmänt fruktansvärt tråkig ut...) så det var på tiden för en ny grill. Köpte med mig kött hem som jag tänkte grilla ikväll... Väl hemma skulle jag börja montera den lilla raringen.... Det är HÄR problemen börjar uppstå!!

Jag fattar för det första INGENTING av bruksanvisningen så jag börjar montera själv, vilket resulterar i att jag får skruva av benen på skitgrillen 2 gånger... Här var jag på väg att ge upp. Men så fan heller tänkte jag!!
Erik sa alltid att jag hade noll tålamod... Och därför ville jag bevisa motsatsen. Så jag fortsatte, svordomarna flödade och skruvmejslar flög omkring... Men till sist fick jag ordning på allt... Eller ja, det är två plåtdelar jag inte har nån aning om var dom ska va!! Så jag sket helt enkelt i dom... Och hjulen tror jag inte heller sitter rätt... Men det blir nog bra det med...!! Här saknade jag en man i mitt liv... En som kan hjälpa mig i såna här svåra stunder... ha ha!!

Och vi ska inte tala om själva grillandet sen... Fick ju ingen som helst fjutt på elden och nån glöd var det knappt att tala om.... Så jag satt därute med min cider i handen och väntade... och väntade... och väntade.... Sen PALLADE JAG INTE MER.... Så jag tog av köttet och åt... Men det var faktiskt nästan klart. Tur det var nötkött för det var lite rött på sina ställen. Men det gick ner!!

Mätt och täppt i näsan sitter jag i soffan och funderar på om jag ska lägga mig... Får kanske bli så... Blev lite förkyld inatt... Vakna med världens halsont och täppt i näsan!! Tur skiten kommer nu så det inte blir när jag ska till Grekland!!!

God natt!!! Sorry... Blev ingen bild idag!!! Ni får se bilden från förra inlägget... Hör liksom hit kan jag tycka!!!






Kommentarer
Postat av: Mojjan

Oj då, hur svårt kan de vá? Men det gick ju till slut, skratta fick jag i alla fall när jag såg skruvmejslarna flyga omkring i rummet. Såg rätt skoj ut faktiskt. Kram.

2010-06-29 @ 07:30:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se