Arbetsförmedligen!!

Idag har jag varit på det där oerhört trevliga stället som kallas för arbetsförmedlingen!! Det som förvånade mig var att man inte behöver gå på såna tråkiga möten 1 gång i veckan eller så var det miljarder år sen jag var arbetslös sist och att det var även ca miljader år sen dom tog bort dessa möten!! Men jag klagar inte... Tyckte ändå att dom var vedervärdiga!!
Det roliga var bara att min "förmedlare" (heter det så) gjorde mycket reklam för deras hemsida och den var så himla bra och man kunde få alla svaren man hade bara man surfade runt och leta efter dom!! Tills den började krångla för henne...!! Då hör jag hur hon säger "jävla skithemsida - oj det där hörde du inte va" Men hallå!! Jaja, jag säger inget mer!!

Sen drog jag till banken och satt in pengar och skulle även lösa in en sån utbetalningslapp i Eriks namn. Och jag tog bara med mig hans leg och inget mer. Dom har ju kopierat bouppteckningen och testamente och allt så det är ju lugnt!!! NEJ!! Då måste jag ha med mig det VARJE gång jag ska göra nåt i hans namn. ÅHHH Vad trött jag blir. När jag ändå redan var på banken, det är ju inte varje dag man är där...!!! Inte jag i alla fall...

Sen var jag ju på Väla och köpte kläder igår...!! Provade dom även idag och försökte knäppa kort. Men det gick inte så bra... Här kommer i alla fall några... Hoppas ni ser nåt..!!

              
              
              

Ja, där har ni!! Troligtvis kommer jag ha kjol på mig oxå... Tror inte jag kommer trivas i bara leggins...!! Så då får det bli min ljusblå jeanskjol till...!!



Kommentarer
Postat av: Jönsen

Sexy babe Ohlsen =)

2010-11-09 @ 16:15:38
Postat av: Maria

Ha ha... Tack Jönsen!!

2010-11-09 @ 16:32:24
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Anna-Maria

Jisses gumman, så smal du börjar bli! Men lika fin som alltid!

2010-11-09 @ 19:35:13
URL: http://www.detljuvligailivet.blogspot.com
Postat av: Anonym

Nice! Jag gillar kamo :)

Tycker inte att det ser ut som att du behöver någon kjol till det där, men känner du dig inte bekväm utan så ska du självklart ha det.

2010-11-09 @ 20:25:40
Postat av: Maria

Tack så mycket!! Vad gullig du e... Jag som tyckte jag såg tjock ut på bilderna... Jaja!! Tack ändå!!

2010-11-09 @ 20:36:06
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Mojjan

Fiiiiint.

2010-11-10 @ 07:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se