????

Vet verkligen inte vad jag ska skriva om idag... Inte hänt så mycket i mitt liv idag...!! Tomt som i en fågelholk uppe i hjärnkontoret...

                   

Gjorde inget speciellt idag mer än att jag åkte till Väla för lite inhandling av kläder... MYCKET välbehövligt... Har provat lite i min garderob och allt är för stort... Känns i och för sig jätteroligt, men som jag skrivit tidigare är det samtidigt lite jobbigt då jag inte vill handla för mycket redan nu, då är det ju i alla fall för stort igen om några månader...!! Men idag fick jag hjälp av Anita inne på Zizzi... Hon kasta in mig i provrummet och sprang som en skållad råtta för att leta kläder...!! Riktigt skoj faktiskt...!! Och det som förvånade mig var att kläderna till och med satt bra på...!!

Har inte testat dom sen jag kom hem.. Kanske känner att det inte alls blir bra när jag provar dom i morgon... Men tror inte det...!! Kändes verkligen jättebra i affären!!
Köpte även välbehövliga underkläder med (om ni nu är intresserade)... Några som förhoppningsvis INTE fladdrar när man går... Ha ha ha!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se