Mycket glad...

Jag är nog den lyckligaste på denna jord just nu... Jag vill just nu bli titulerad som undersköterska/receptionist på capio citykliniken i Ängelholm...!! Var på en intervju där idag och fick jobbet. Visserligen en timanställning men det är i alla fall ett jobb jag kan gå till och inte behöver sitta hemma och ha tråkigt längre. Förhoppningsvis blir det mer när det blir lite ändringar vid årsskiftet!! JAG ÄR SÅ GLAAAAAD!!! Har även fått hem arbetskläder... Så här kommer jag se ut på överdelen åtminståne!!

              
                              Ha ha... Bra med en blixt som kan dölja nyllet...!!

En vanlig vit pikétröja och en kofta över. Kan behövas i dessa svinkalla tider!! Blivit vääääldigt frusen nu för tiden!! Sitter kanske lite tajt just nu, men det går väl över... Det går ju neråt!!

Börjar jobba redan i morgon bitti. Kommer såklart gå dubbelt, men den undersköterkan som jobbar där idag är ledig torsdag och fredag så då skulle jag gå själv... Eh.. Fast sköterskorna var tydligen bra på att hjälpa till!! För jag kan ju verkligen inte klara allt efter en dag... Det är ett helt nytt journalsystem än vad jag är van vid!!

Har jag sagt att jag är SÅÅÅ JÄÄÄÄKLA GLAAAAD!!! Nä, trodde väl inte det...!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis Maria! Jätteroligt.

2010-11-30 @ 16:02:28
Postat av: Anonym

Grattis till jobbet. Kram Marina

2010-11-30 @ 16:07:57
Postat av: Anita (zizzi)

Stort Grattis Ohlsson!!!

Kramar

2010-11-30 @ 16:30:11
Postat av: Maria

Tack alla gulliga!!! Kram på er!!!

2010-11-30 @ 18:54:33
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Helen

Super Grattis, vad jag är glad för din skull.Som sagt jag skrev till dig innan efter regn kommer solsken...Yes nu har det vänt för dig....Lycka till håller både tummar o tår för dig. Glöm nu inte blogga ikväll o berätta hur din dag har varit. kram

2010-12-01 @ 08:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se