Något disträ!!

Idag körde jag till Höganäs för en fika med Zandra...!!! Vi skulle mötas hemma hos henne och sen vidare till nåt nyöppnat fik. Men hon var sen från jobb så hon fråga om jag kunde köra inom affären och handla... Självklart, då slapp ju jag sitta och vänta på henne. Så jag kör till affären och plockar det hon skulle ha!! Går till kassan och ska betala... Får en megachock...

              

Varken körkort eller bankkort...!! VAFAAAAN!! Det var ju bara att ta tillbaka alla varor och ringa Zandra som fick komma och betala ut mig... He he!! Tur att varorna ändå var hennes...!!
Hade ju lagt ur mina kort när jag skulle ut i lördags så jag slapp ha hela plånboken med mig, föresten fick den inte plats i handväskan, eller jo, men då fick inget annat plats!!

Snacka om att va förvirrad...  Så Zandra fick betala min fika med.. Oops...!! Hon var ändå skyldig mig en tydligen...
Körde sen direkt efter fikan hem till dom och bytte om för att sen åka iväg och spinna av oss allt...!! DET var skönt!! Inte tränat på över en vecka och det var Petra som körde och hon är ju så klockren i sin musik!! Massa svenska låtar och gamla låtar blandat med nytt såklart... Sviiinigt kul!!!

Nu är det pensionärsjävlar och sen får man väl hoppa i säng.. Får se om man får sova inatt... Blev inte mycket av det natten som var. Kunde baske mig inte sova!!


Kommentarer
Postat av: Jönsen

Hahaha du e ju inte klok Ohlsen! =)

2010-11-15 @ 22:45:36
Postat av: Maria

Nä jag vet... Född sån!!

2010-11-15 @ 23:02:46
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hmm förvirrad=) Tycker då inte riktigt om hennes musik..hmm lite mer för sega pensionärer..hehe

2010-11-16 @ 07:50:12
Postat av: Maria

Var det du Zandra??? Jag vet att du inte gillar den men FAN VA LÅGT det var igår... Hade bara velat springa fram och dra upp den där volymen!!

Och JA jag är förvirrad!! HE HE!!

2010-11-16 @ 09:33:55
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se