Nya naglar!!

Återigen har jag nu gjort nya naglar...!! Jag tycker det är så roligt att få nytt mönster på dom. Lessnar ganska snabbt på det jag har så det är alltid skoj att komma dit!! Idag fick jag även testa en ny färg dom fått in. Jag tycker den är jättefin, lite diskret, men med lite glitter piffas det till en aning...

              

Jag blev jättenöjd... Nästa gång får man väl ta nåt i rött då det är jul och allt...!! Vi får se. Jag hade redan bestämt vad jag skulle ha idag, jätterosa glitter... Men när man sitter där får jag beslutsångest och när jag såg den nya färgen bara smälte jag och skulle ha den!! Svårt att välja!!

Idag har jag satt upp alla ljusstakar och stjärnor i huset. Förutom i köket då den ljusstaken inte ville som jag. Den funkade helt enkelt inte. Måste köpa nya lampor och testa med. Den jag hade och provade med var nog redan trasig. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra i köksfönstret, det är ju min mormors gamla ljusstake så jag vill verkligen ha den där.



Inte så mysigt med ljusstakar och stjärnor när det är grönt ute. Men jag kollade på min bil nu för en stund sen. Och den är övertäckt med snö!!! JAAAAAA vi har fått snö!!! Älskar det...!!

Ikväll har jag pratat med både Zandra och Hella i telefon... Hella och jag var ett tag sen vi prata och det var så skoj, vi har alltid en massa att prata om så tiden rinner iväg...!!



Kommentarer
Postat av: zandra

Så fina naglarna blev...på fredag blir mina lika fina=)

2010-11-24 @ 11:33:59
URL: http://writtenbyzandra.blogg.se/
Postat av: Freddis

Vafan - ni har ju sommar utanför fönstret!!! ;)

2010-11-24 @ 22:56:22
URL: http://fredricamagdalena.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag vet Fredde... Men som tur är inte längre...!! Nu är det vitt vitt vitt...

2010-11-25 @ 09:30:18
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se