Oj oj oj!!!

Sorry... Dåligt med uppdatering i helgen!! Jag vet... Ska bli bättre igen, lovar!!

Har varit iväg i helgen och körde hem idag... För er som missat det så är det snökaos i skåne!! Det fick jag erfara idag...!! Körde iväg och ser längre fram hur en lastbil kört av vägen och att en personbil fastnat i snön... Shit tänkte jag. Han i bilen stod ute och försökte skotta sig loss, jag kände mig som en stroppig lite stadsbrud som verkligen inte ville hjälpa till... Men så som jag var klädd hoppas jag folk förstår det (inte för att dom såg det utifrån, men ändå) har ju inga byxor så jag satt där i en kortare jeanskjol och leggings... Ha ha!! Jaja... Han kommer tillslut loss med lite hjälp av en annan... Självklart åkte kameran upp...

              

Har INTE retucherat bilden.. Det var verkligen sånt här väder...!! Hur som helst får jag reda på att lastbilen inte kommer få hjälp förrän om en halvtimme, och det gick inte att passera honom då man skulle köra fast direkt!!  Så jag vänder bilen (hur fasen jag nu lyckades med det) börjar köra och tokfastnar i snön... FAAAN!!! Vad gör jag... Är det min tur nu att gå ut och skotta ut mig själv?? Nej, tur som man har kommer två karlar och hjälper mig loss och puttar iväg mig...!! Pju... Kör igen och tar en annan väg... Kommer kanske bara nån kilometer då det var dags igen... Denna gången fastnar inte jag men andra hade gjort det och fått skotta sig loss. Kommer vidare och kände att vägen bara blev bättre och bättre!! Tills jag kommer till ytterligare ett öppet fält... Då var det kört igen... Och även där hade jag sån tur att där fanns folk som kunde komma och putta på, efter några fastkörningar kom jag igenom!!

Men om jag ska vara ärlig så här i efterhand så tyckte jag nog det var riktigt skoj!! Var ju som att köra rally mitt på vägen!! Gasen i botten och bara köra... Sista gången satt jag till och med och skratta högt för mig själv!! Men tur i alla fall att inget allvarligt hände!!

När jag äntligen lyckats ta mig hem träffade jag Zandra i Ängelholm för en fika!!
              

Vi gick såklart till mormor Olgas café, som alltid..!! Så otroligt mysigt där... Satt och småprata lite och skratta som vi alltid gör...!! Sen när vi var klara gick vi till InterSport, hon var så himla söt i sin mössa så jag blev så sotis!! Jag anväder ju aldrig mössa men kände idag att det nog verkligen behövdes!! Hitta en på en gång faktiskt... Tycker aldrig att jag passat i mössa, och den här var den ända jag kände att jag i alla fall kunde vistas ute med...!!

              

Zandra envisades med att dra den högra upp i pannan, som på bilden, och jag envisades med att den skulle ner lite till... Vi får väl se vem som vinner...!! Ha ha ha!!

Blir nog en tidig kväll för min del. Suttit och spänt mig i bilen så jag är skittrött ikväll!! Undrar hur det ska gå när jag ska upp till Uppsala till jul!! Ska ju köra dit!! Oftas brukar ju i och för sig motorvägarna vara fina. Men snöar det så gör det!! Det återstår att se...!!


Kommentarer
Postat av: Zandra

Mössan ska va nere hehe

2010-11-30 @ 08:24:04
Postat av: Zandra

Uppe menar jag hehe

2010-11-30 @ 08:24:39
Postat av: Maria

Ha ha... bestäm dig tösabit...!!

2010-11-30 @ 14:11:55
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se