Vägningsdag...

Idag är det ju då torsdag, igen, sjukt vad veckorna springer iväg, och det innebär ju inte bara att veckan snart är slut utan även att jag ställer mig på vågen... Den där förbannade vågen som jag alltid hatat över allt annat på denna jord men som jag lite smått börjar tycka mer och mer om.... Märkligt!!

Förra veckan rasade det ju ner 2,8 kg, denna veckan gick det lite långsammare, närmare bestämt -1 kg prick!! Inte dåligt det heller....!! Och midjan hade även den minskat 1 cm.  Nu är det allt som allt -27,7 kg och -16 cm i midjan!! WIHIIII!!!
Ett litet mål som jag kom på nu är att jag vill ha gått ner 30 kg innan det här året är slut...!! Hoppas jag klarar det...!!

Igår när jag varit hos Jönson på fika, körde jag ju till Härliga Hem och kollade lite i Hyllinge. Tidigt i höst köpte jag ju en lampa på fot där det ingick både en stjärna och en skärm för 99:- på Clas Ohlson

              
              

Jag är jättenöjd med den. Men när jag går där inne så upptäcker jag att dom har en exakt likadan. Lampfoten var lika, stjärnans mönster var exakt lika... ALLT var precis lika, utom priset. Min kosta som sagt 99:- och deras kostade nästan 300 spänn... Men hur fan kan det va sån skillnad i pris. Slår vad om att inte ens lampskärmen ingick i det priset. Såg ingen där i alla fall...!! Det är såna gånger man känner att man gjorde ett bra köp!! FÖR DET GJORDE JAG!!

Nu ska jag göra ljusstaken som jag tjatat om i 100 år känns det som...  Och dessutom SPINNING ikväll... Ska bli så underbart kul och framförallt skönt att sätta sprätt på benen igen... Ha ha!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se