Ängelholm...

Idag halvtolv var jag iväg och spinnade... Det var riktigt skönt måste jag säga... Inte bara skönt att få träna utan även att det var mitt på dagen!! Då hade jag ju den träningen gjord för dagen!! Då kunde jag ägna mig till andra saker... Bland annat träffade jag Zandra i Ängelholm för en fika i Ängelholm!! Alltid lika mysigt att träffas och bara prata om allt och ingenting!! Sen gick vi runt och kolla i lite butiker!! Endast inredningsbutiker faktiskt...!!

Jag ville gå till Systrarna Ohlsson... (Gillar namnet skarpt) där jag sett både en mjölk kanna och en groda som jag sååå gärna velat ha... Vi var där i slutet av somaren senast!! Grodan hade dom inte kvar, inte den jag ville ha i alla fall... Men mjölk kannan hade dom. Den är nu i mina ägor...!!

              
              

Ser kanske stor ut men det är den inte. Den är lagom helt enkelt...!!

Så nästa gång jag har folk på kaffe så....

Ikväll händer INTE MYCKET i mitt liv!! Sitter och kolla på TV samtidigt som jag har koll på fejjan!! Liiiite en aningens beroendeframkallande... Men bara liiiite!!

I morgon åker jag och Jönsson till Trästället i Tyringe... Hoppas på att hitta en groda där. Sist jag var där var i somras med mamma, men då fanns där inga!! Vet inte varför jag vill ha en groda. Kanske för att hitta min prins eller nåt!!

                                               
                                                         (lånad bild)

Det är inte alls en sån här, men nästan!! Den jag sett sitter på en sten och är mer klargrön men ändå med en krona på huvudet...!! Den var såååå söt!!!



Kommentarer
Postat av: rosi

vill också ha, vad kostade den

2010-10-28 @ 13:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se