Återbesök... OCH vin!!

Idag var det alltså dags för återbesök i Kristianstad. Tar 1 timmer och 12 minuter att köra, med andra ord liiite drygt på den fruktansvärt tråkiga vägen!!
 Väl på väg ser jag att en varningslampa börjar lysa, det är det där jäkla ringtrycket... Jag har ju bytt däck idag så jag vet inte om det kan ha med det att göra... Jag fortsätter att köra en stund till tills det blinkar till ytterligare en varningslampa... BENSINEN!! Jag har ju för fasen ingen bensin kvar... Mitt i skogen och jag har ingen aning om hur långt det är till nån bensinmack... Hamnar i Perstorp och hittar en lite sketen mack som heter "Bilisten" ha ha... Perfekt tänkte jag och körde in och tanka!!

Tillslut kom jag fram och kommer upp på avdelningen, där sitter två stycken varav jag bara känner igen den ena!! Men det var inte hon jag kände igen som gav sig tillkänna utan den andra sa hej och verkade vara riktigt tjenis med mig. Jag verkade nog se ut som ett livs levande frågetecken för hon förklarade sig med att vi delade rum...!! Jag blev helt paff och chockad över att se henne och var tvungen att fråga om hon hette Jessica!!! Nämen Nej sa hon då... Jag tyckte genast att det kändes väldigt pinsamt... Jag trodde det var min rumsgranne som låg i sängen bredvid mig, för hon heter Jessica, men så var det ju såklart inte... Försöker lirka mig ur på nåt konstigt vis och går vidare...!! När jag träffade dom andra som opererades samma dag som jag, började jag förstå, hon trodde förmodligen att jag var Jessica, och jag trodde att hon var Jessica!!!! Åhhh vad jobbigt!!

I alla fall... Jag hade tiden 16.45 så jag kom upp på avdelningen vid 16.30, då får jag reda på att det var väldigt försenat. Jag tror jag kom in till läkaren vid 18.30...Oh my god... Ett besök skulle ta ca 15 minuter!! Gick inte riktigt enligt planerna!!

Hur som helst så hade det gått jättebra för mig, ja, för alla oss som var där!! Vi hade gått ner mer eller mindre ungefär lika mycket!! Vissa lite mer, vissa lite mindre!!
Jag fick även utskrivet ett papper på mina resultat!! Som ni vet vill jag inte skriva ut vad jag väger och vad jag har för BMI och allt det här. Men jag kan skriva hur mycket det minskat!!

              
                                                     (lånad bild)

När vi vägde in oss i Lund i somras frågade hon om det är det mesta jag vägt. Nej det var det inte, utan det var ytterligare 3 kg... Så läkaren räknade först utifrån den vikten som jag inte alls haft med i mina beräkningar!! Så den får heta MAXvikt...

Vikten
Från Max vikt till op.dagen: -11,1
Från Op.dagen till idag: -9kg
Totalt -20 kg

BMI
Från MAXvikten fram till op.dagen: -4,1 neråt i BMI
Från op.dagen fram till idag: - 3,3 neråt i BMI
Totalt: -7,4

Midjemått
Har tyvärr inget mått från maxvikten.
Från op.dagen till idag: - 7 cm

Förlorat i procent
Totalt har jag tappat 26% fett

Staplar man upp det såhär så ser man ju att det verkligen händer nånting...!! Men kom nu ihåg att MAXvikten är 3 kg mer än vad jag räknat. Så från och med nu räknar jag därifrån!!
Sen när jag går ner mer kanske jag blir mogen för att skriva ut hur mycket jag väger etc. Men det känns fortfarande alldeles för jobbigt!!

Sen ville läkaren att när jag gått ner ytterligare 20 kg ska jag kunna träna spinning och även annat 5 gånger i veckan!! Och det är alltså ALL typ av träning, inte bara spinning, utan även dessa jäkla promenader, som jag vet jag är dålig på...!!!

Men det bästa av ALLT!!! Nej usch det är absolut inte det bästa. Men nånting jag längtat efter nåt så vedervärdigt... JAG FÅR DICKA VIIIIIN!!! Och Maritini med för den delen!!! Så jäkla glad!!! Låter lite smått som en alkis, men nu när jag får så lär man väl inte va sugen mer. Det var säkert bara för att min INTE fick som man var sugen!!

Oj vad långt detta blev!!! Aja.... Sån e jag!!


Kommentarer
Postat av: zandra

Då blir det viiin på fredag!

2010-10-26 @ 08:08:17
Postat av: Maria

JAAAAAA!!!! Kanske vi får se...!! Kanske i alla fall ett halvt glas. Vet ju inte hur mycket man tål!!

2010-10-26 @ 09:45:45
URL: http://marythebean.blogg.se/
Postat av: Helen

Grattis o forsatt lycka till...Nu börjar det ljusna i tunneln...vågen pekar ner 14,6 kg o det känns gött....Skål på dej...:-)

2010-10-26 @ 13:31:41
Postat av: Maria

Tack!! Kämpa på du med. Hörde av Jessica att du haft det lite kämpigt...!! Kämpa på inte så långt kvar nu!! Och det är ju faktiskt en liten sporre när vågen visar neråt!! Och man faktiskt märker att man orkar mer och mer...

2010-10-26 @ 13:45:04
URL: http://marythebean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se